Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20260171

|

Model: STAR_SSD_03

Tweedehands Zit-sta bureau - zit-sta verhoging - in hoogte verstelbaar

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 109,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 103,55
5+
10%
€ 98,10
10+
15%
€ 92,65
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Fromm & Starck
Belangrijkste kenmerken
  • Ergonomisch - vermindert spanning in nek en rug, aangezien de monitor op de ideale hoogte kan worden afgesteld voor zowel staan als zitten
  • Ruimtebesparend - plank voor toetsenbord en extra opslagruimte
  • Veelzijdig - geschikt voor monitoren van verschillende formaten
  • Duurzaam - dankzij een veerkrachtige oppervlakte en de robuuste bouw
  • Eenvoudig - glad, hoogstaand ontwerp dat in om het even welk milieu kan worden geïntegreerdr
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Staal
Hout
Kleur
Zwart
Dikte tafelblad [mm]
16
Hoogtebereik [mm]
110 - 505
Max. Belasting op toetsenbordplank
2 kg
Max. capaciteit werktafel
15 kg
Afmetingen (LxWxH)
40 x 80 x 11 cm
Gewicht
12 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
49.5 x 18.7 x 88 cm
Verzendgewicht
13.02 kg

Bezorgpakket

  • Zit-sta bureau STAR_SSD_ 03
  • Montagemateriaal
  • Instructiehandleiding

Productomschrijving

In hoogte verstelbaar zit-sta bureau om ergonomisch en flexibel te werken

Met het bureauopzetstuk van Fromm & Starck upgrade je je kantoorinrichting, wissel je eenvoudig tussen zittende en staande werkposities en creëer je orde op je bureau. Het subtiele ontwerp kan moeiteloos in elk interieur worden geïntegreerd, of het nu op kantoor is of in uw privé-werkruimte. Kies voor de hoogwaardige en ergonomisch uitgekiende werkplekinrichting van Fromm & Starck!

Veelzijdige zit-sta bureaubevestiging met ruimte voor monitor, toetsenbord en opslag

Met de verstelbare hoogte bureau STAR_SSD_03 krijgt u een praktisch product waarmee u comfortabel kunt werken. De hoogte is via een gasveer moeiteloos in hoogte verstelbaar tussen 110 en 505 mm, waardoor u zowel zittend als staand comfortabel kunt werken. U kunt de monitor altijd op ooghoogte plaatsen, waardoor de spanning in de nek en rug wordt verminderd. Dit maakt het consequent prettiger werken aan de computer en stelt u in staat om langer geconcentreerd te blijven.
Dankzij een draagvermogen tot 15 kg en de twee niveaus is de 800 x 400 mm sta-bureauomvormer geschikt voor monitoren van verschillende afmetingen en het bijbehorende toetsenbord. De antislipvoetjes zorgen voor stabiliteit en beschermen het oppervlak van het bureau. De zit-sta werkplek biedt ook veel opbergruimte voor dossiers of boeken. Uw werkplek is dus niet alleen ergonomischer met deze verstelbare bureauverhoger, maar ook meer gestructureerd - met name dankzij het uitgebalanceerde staal en vezelplaat ontwerp. Je maakt het zit-sta bureau-opzetstuk snel en eenvoudig schoon met een vochtige doek. Twee handvatten maken het gemakkelijk om het opzetstuk te verplaatsen of te vervoeren.
Maak uw werk achter de computer in de toekomst comfortabeler, upgrade uw werkstation met het elegante ontwerp zit-sta bureau en kies voor industriële apparatuur van de hoogste kwaliteit van Fromm & Starck!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

kan ik twee monitors op de zit-sta bureau plaatsen?

Nee, dit bureauhulpstuk is bedoeld voor slechts één monitor. U kunt echter andere staande bureau-converters in de Fromm & Starck-lijn vinden die zijn ontworpen voor twee monitoren. Gebruik gewoon de zoekfunctie of zoek naar geschikte modellen direct in de categorie Werkplaatsuitrusting.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht