Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX18000494

|

Model: HT-HOWSON-18TE-SET

Set van elektrische trimmachine en vacuümverpakkingsmachine met 4 x 100 vacuümzakken

In de uitverkoop
€ 1.429,00 € 1.499,00
Tijdelijke korting Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 1.357,55
5+
10%
€ 1.286,10
10+
15%
€ 1.214,65
Binnenkort terug op voorraad
Laagsteprijs garantie
hillvert
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - hydrocultuur trimmer met 120 W en 1.500 tpm, en een vacuümverpakkingsmachine met 1.000 W
  • Flexibel - bladtrimmer met variabele rotatiesnelheid in 3 standen tot 1.500 tpm
  • Professioneel - de vacuümverpakkingsmachine verlengt de houdbaarheid en behoudt de smaak en het aroma van het gewas
  • Duurzaam - dankzij hoogwaardige materialen
  • Universeel — 4 x 100 zakken in vier verschillende maten gemaakt van meerlagige, 75 μm dikke film
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Afmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Gewicht
0 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
0 x 0 x 0 cm
Verzendgewicht
0 kg

Bezorgpakket

  • Trimmachine HT-HOWSON-18TE, roterende armen met rubberen vingers, zak voor bladeren, zak voor knoppen, bevestigingsaccessoires, handleiding; Vacuümmachine RCVG-47, moersleutel, schroevendraaier, fles met olie, fles, handleiding; 100 vacuümzakken RCVG-49 30 x 40 cm, 100 vacuümzakken RCVG-49 30 x 40 cm, 100 vacuümzakken RCVG-51 20 x 30 cm; 100 vacuümzakken RCVG-52 15 x 25 cm

Productomschrijving

Oogst en verpak met de set van twee professionele machines met vacuümzakken

Met de set van de bladtrimmer, vacuümverpakkingsmachine en 4 x 100 vacuümzakken heb je alles in huis om efficiënt te oogsten en vervolgens te conserveren en verpakken van je producten. Zorg voor een snelle verwerking met onze professionele apparatuur en behoud de versheid en kwaliteit van uw oogst!

De elektrische bladtrimmer met 120 W en een diameter van 42 cm

De bladtrimmer HT-HOWSON-18TE is uitgerust met een 120 W elektromotor die het effectief versnipperen, trimmen, snoeien en verwerken van planten in korte tijd mogelijk maakt. Door zijn hoge output kunt u ook grote hoeveelheden verwerken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de opening van de container van ca. 42 cm (18 inch) in diameter. U kunt voor het snijden kiezen tussen de drie rotatiesnelheden 1.000, 1.250 en 1.500 tpm, die eenvoudig met een draaiknop in te stellen zijn. Draaibare armen met in totaal 28 vingers met antiaanbaklaag zorgen ervoor dat de toppentrimmer alle delen van de plant effectief kan verwerken. Om ervoor te zorgen dat al het plantmateriaal door het rooster in de containers gaat, is de machine ontworpen om beurtelings vier langere en vier kortere roterende armen in te zetten. Het rooster is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor de planten niet onnodig beschadigd raken tijdens de verwerking.
De trimmachine kan 180 ° worden gekanteld voor comfortabel gebruik en is voorzien van handgrepen aan de zijkanten. De behuizing van de staande bladtrimmer is gemaakt van hoogwaardig RVS. De machine kan voor transport in slechts een paar stappen worden gedemonteerd en door de robuuste behuizing tegen beschadiging beschermd. De machine is uitgerust met twee uitneembare zakken in verschillende maten, gemaakt van fijnmazig gaas, om het verwerkte plantmateriaal op te vangen. Een automatische klep en de mogelijkheid om de opvangklep te openen, zelfs tijdens het trimmen, maken continu trimmen mogelijk zonder het apparaat aan en uit te schakelen. U kunt de hoogte van de trimmachine aanpassen aan uw individuele lengte voor een comfortabelere bediening.

De roestvrijstalen vacuümverpakkingsmachine met 1.000 W.

De vacuümsealer RCVG-47 zuigt alle lucht uit de plastic zak dankzij de 1000 W dubbele pomp met een vacuümdruk van 1 bar. Het sluitmechanisme zorgt ervoor dat de tas niet beschadigd raakt en dat er geen lucht kan binnendringen. U kunt de zakmaat van de verpakkingsfolie kiezen tot een breedte van 26 cm. Als het apparaat klaar is met het creëren van een vacuüm, wordt de zakopening afgedicht met een brede naad. Dit voorkomt bederfprocessen van voedsel door oxidatie, waarbij schimmels of bacteriën kunnen ontstaan. De etenswaren blijven langer vers en kunnen zelfs maandenlang ingevroren worden bewaard.
De behuizing van de commerciële vacuümverpakkingsmachine is gemaakt van roestvrij staal, waardoor de unit voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. De vacuümverpakkingsmachine wordt bediend met een intuïtief touchpad met digitaal display en heeft diverse functies om uw goederen veilig te verpakken. De vacuümverpakkingsmachine is zeer duurzaam dankzij de hoogwaardige materialen en onberispelijke verwerking.

4 x 100 scheurvaste vacuümzakken in verschillende formaten

Elk van de 4 x 100 vacuümzakken stelt u in staat om een grote verscheidenheid aan producten voor lange tijd op te slaan, terwijl u de benodigde opslagruimte voor goederen, vloeistoffen en documenten vermindert, wat uiterst ruimtebesparend is. De zakjes meten 30 x 40 cm, 25 x 30 cm, 20 x 30 cm en 15 x 25 cm en zijn 75 μm dik. De vacuümzakken bestaan uit meerdere materiaallagen (PET, AL en PE) en hebben een speciaal ontwikkelde microstructuur die ervoor zorgt dat de goederen sneller en beter vacuüm kunnen worden gezogen dan met conventionele vacuümzakken. De tassen zijn bovendien bijzonder voedselveilig, scheurvast en zeer duurzaam.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan deze vacuümmachine ook vloeistoffen afzuigen?

Nee, deze machine is alleen bedoeld om lucht te verwijderen. Voor vloeistoffen raden we een kamervacuümverzegelaar aan.

Voor welke vacuümmachines zijn de zakken geschikt?

De tassen zijn geschikt voor alle apparaten met een breedte die overeenkomt met de tassen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht