Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20090003

|

Model: HT-HOWSON-16TE

Tweedehands Oogsttrimmer - Ø 43,5 cm - 20 W - 2.050 t/min

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
hillvert
Belangrijkste kenmerken
  • 2 soorten aandrijving: handmatig of automatisch tot 2.050 t/min
  • Grote messelectie met 3 vlakke messen en 5 draadmessen inbegrepen
  • Duurzame en onderhoudsvriendelijke RVS messen
  • Zeer goede controle door het transparante deksel
  • Eenvoudig te monteren, verwijderbare handslinger
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Rubber
Plastic
Staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
20
Aandrijfmechanisme
Handmatig of automatisch
Diameter houder [mm]
435 (16")
Aantal vestigingen met dispensers
8
Afneembare messen
Ja
Vaatwasserbestendige accessoires
Ja
Aantal draadmessen
5
Aantal rechte bladen
3
Afmetingen (LxWxH)
43 x 43 x 49 cm
Gewicht
6.55 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
43 x 43 x 45 cm
Verzendgewicht
9.9 kg

Bezorgpakket

  • Schotel
  • Rooster
  • 3 vlakke messen
  • 5 draadmessen
  • Deksel met vingers
  • Handslinger
  • Stroomadapter
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Oogsttrimmer - Ø 43,5 cm - 20 W - 2.050 t/min

Voor eenvoudig en moeiteloos trimmen en scheiden van planten biedt de oogsttrimmer HT-HOWSON-16TE van Hillvert het ultieme comfort. Het verwijderen van bladeren of bloesem en het vermalen van takjes en twijgen van diverse planten is een fluitje van een cent. Als u bijvoorbeeld etherische oliën, aromatherapieoliën, potpourri of geurzakjes voor thuisgebruik wilt maken, wordt dit model sterk aanbevolen.
De oogsttrimmer is uitgerust met twee verschillende soorten messen die gemaakt zijn van hoogwaardig roestvrij staal. Afhankelijk van het soort plant dat u wilt verwerken, kunt u de drie rechte, dubbelzijdige messen of de vijf draadmessen gebruiken. De werking van de trimmer is heel eenvoudig: Planten met jonge bloesem of knoppen worden op het verwijderbare rooster geplaatst. Onder het rooster worden de geschikte messen bevestigd. Met behulp van een deksel wordt het apparaat gesloten en door de rotatiebeweging worden de bladeren en knoppen gescheiden van de plant.
Bij de oogstmachine kunt u kiezen tussen elektrische en handmatige modus: Ofwel bedient u de trimmer via de handslinger, die op het deksel kan worden gemonteerd, ofwel brengt u hem in beweging via de motor van 20 watt. De oogsttrimmer bereikt een maximale snelheid van 2.050 toeren per minuut. Deze is traploos instelbaar via een draaiknop. Met de mechanische aandrijving hoeft u alleen aan de slinger te draaien. Voor de elektrische aandrijving wordt de slinger eenvoudigweg van het deksel verwijderd.
Met het doorzichtige deksel kunt u het werkproces in het oog houden en precies inschatten wanneer de optimale versnijding van uw planten is bereikt. Omdat het deksel gemaakt is van kunststof, heeft het een zeer laag gewicht, is het gemakkelijk te reinigen en duurzaam.
In het bovenste gedeelte onder het deksel van het apparaat bevinden zich acht armen met elastische verdelers die de bladeren of knoppen voorzichtig door het rooster schuiven over de scherpe RVS messen, die zich eronder bevinden. De plantendeeltjes worden voorzichtig van elkaar gescheiden, zonder deze te beschadigen of te vernietigen. Het rooster is omgeven door een rubberen dichtingsrand, die de schotel met een diameter van 43,5 cm (16 inch) en het deksel extra stabiliteit geeft tijdens het trimproces.
De oogstrimmer is zeer stabiel, robuust en gemakkelijk in gebruik. Door het lage gewicht kunt u het apparaat eenvoudig transporteren. Dit wordt met name aanbevolen als u het thuis wilt gebruiken. Alle onderdelen zijn afneembaar, eenvoudig schoon te maken en kunnen in de vaatwasmachine.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht