Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10062706

|

Model: MSW TLADDER A380

Opvouwbare telescopische ladder - 12 treden - aluminium - hoogte: 0.85 - 1.85/3.80 m

€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 13 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig - de opvouwbare telescopische ladder met een enkele hoogte van 0,85 - 3,80 m en 1,85 m als trapladder biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden en kan toch worden opgeborgen om ruimte te besparen
  • Mobiel - dankzij de telescopische technologie en het lage gewicht is de uitschuifbare aluminium ladder geschikt voor moeiteloos transport naar de bouwplaats, tuin of andere gebruiksgebieden
  • Veilig - dankzij de antislip kunststof voeten en 12 treden met een royale breedte van 35 cm en antislipprofiel sta je altijd veilig op de aluminium telescopische ladder.
  • Eenvoudig - het soepele vergrendelingsmechanisme van de aluminium telescopische ladder en het soft-close systeem garanderen ongecompliceerd gebruik en snelle inzetbaarheid.
  • Hoge kwaliteit - de telescopische aluminium ladder is gemaakt van robuust en duurzaam aluminium en kan lasten tot 150 kg dragen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type
Handmatig
Materiaal
Aluminium
Kleur
Metallic zilver
Stapbreedte [cm]
35
Ladder klasse
Telescopische ladder / ladderframe
Aantal stappen
12
Afstand tussen treden [mm]
300
Slipbestendig
Ja
Alcohol Distiller
Nee
Werkt op batterijen
Nee
Opvouwbare constructie
Ja
Hoogte gesloten
85 cm
Max. belasting
150 kg
Max. werkhoogte van de ladder
380 cm
Afmetingen (LxWxH)
84 x 80 x 14 cm
Gewicht
10.7 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
87 x 53 x 20 cm
Verzendgewicht
12.1 kg

Bezorgpakket

  • Inklapbare telescopische ladder MSW TLADDER A380

Productomschrijving

Jouw allround oplossing voor werken op hoogte: De opvouwbare aluminium telescopische ladder van MSW

Ontdek de ultieme oplossing voor werken op hoogte: de telescoopladder van MSW! Met een maximale lengte van 3,80 m en 12 afzonderlijk uitschuifbare treden met een tussenafstand van 30 cm biedt dit model een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Het hoogtepunt: dankzij het vouwmechanisme kun je de enkele ladder eenvoudig omtoveren tot een ladder van 1,85 m hoog. Dankzij de telescopische technologie en het lage gewicht kun je de uitschuifbare aluminium ladder eenvoudig vervoeren naar de bouwplaats, de tuin of andere gebruiksgebieden. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je ladder te verplaatsen naar waar je hem nodig hebt en hem vervolgens op te bergen om ruimte te besparen.

De telescopische aluminium ladder voor mobiliteit, veiligheid en veerkrachtige duurzaamheid

Het gebruik van de aluminium telescopische ladder is intuïtief en ongecompliceerd. Het soepel lopende vergrendelingsmechanisme en het soft-close systeem zorgen voor eenvoudige bediening en maken snel gebruik mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van je veiligheid. Daarom heeft de telescopische ladder ook antislip kunststof voetjes die stabiliteit garanderen. De sporten hebben ook een royale breedte van 35 cm en een antislipprofiel, zodat je je veilig voelt als je op hoogte werkt.

Kwaliteit is de topprioriteit bij MSW. De telescopische ladder is gemaakt van aluminium en kan gemakkelijk tot 150 kg worden belast. Tegelijkertijd scoort dit materiaal hoog op het gebied van stabiliteit en is het bestand tegen roest en andere invloeden van buitenaf. Investeer in een aluminium telescopische ladder die niet alleen voldoet aan een groot aantal ruimtebesparende eisen, maar ook een betrouwbare partner is voor je werk op hoogte in de toekomst!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht