Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20060306

|

Model: MSW-MS76A

Tweedehands Draagbaar zandstraalapparaat - 76 l - 9 bar

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 159,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 151,05
5+
10%
€ 143,10
10+
15%
€ 135,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • niet meer lastig bijvullen meer dankzij 76 l tank
  • hoog persluchtvermogen tot max. 9 bar
  • 2,5 m lange heavy-duty slang
  • eenvoudige bediening met hoge mobiliteit
  • inclusief vultrechter, linnen veiligheidsmasker en vier mondstukken
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Blauw
Luchtverbruik [L / min]
0-1000
Korrelgrootte
0,2 ÷ 0,7 mm
Grootte van mondstukken [mm]
2,4 / 2,7 / 3,2 / 3,6
Drukmeter
Ja
Slanglengte
2.5 m
Max. druk
9 Bar
Tankinhoud
76 l
Diameter rol
150 mm
Afmetingen (LxWxH)
41 x 81 x 90 cm
Gewicht
18.06 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
84 x 48 x 45 cm
Verzendgewicht
21.6 kg

Bezorgpakket

  • Zandstraalapparaat MSW-MS76A
  • 4 mondstukken
  • Vultrechter
  • Linnen veiligheidsmasker
  • Teflonband
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Draagbaar zandstraalapparaat - 76 l - 9 bar

Het mobiele zandstraalapparaat MSW-MS76A van MSW is het efficiënte hulpmiddel voor snelle oppervlaktebehandeling zoals roestverwijdering, zelfs bij hardnekkige roestvlekken, evenals voor het verwijderen van oude verf en hardnekkig vuil. Het zandstraalapparaat is geschikt voor doe-het-zelvers in de garage en voor semi-professionele hobbyisten in de werkplaats. De zandstraler kan tot wel 76 liter schuurmiddel bevatten en zorgt zo voor ononderbroken werken, zonder onnodig bijvullen. Dit apparaat is ideaal voor metaal, glas, baksteen, kunststof of hout - of bijvoorbeeld bij het restaureren van oude meubels.
Met een krachtige persluchtcapaciteit van maximaal negen bar, kan de zandstraler uitdagingen op alle werkplekkens snel, schoon en grondig aan. Het zandstraalvermogen bedraagt tot 30 procent meer ten opzichte van vergelijkbare apparaten. De zandstraler is ideaal voor een bijzonder dichte oppervlaktebehandeling.
Het indrukwekkende vermogen wordt aangevuld door de praktische uitrusting van dit zandstraalapparaat. De zandstraler heeft een analoge manometer voor de eenvoudige bediening van de perslucht en een waterafscheider. Dit voorkomt dat water of olie in het persluchtsysteem bezinkt en draagt zo bij aan de levensduur van het product.
De mobiliteit en het eenvoudige gebruik bij dagelijkse werkzaamheden worden verzekerd door de robuuste, heavy duty werkslang van 250 cm, die is beveiligd met een vergrendelventiel. De grote rubberen rollen helpen hier ook. Ze zorgen voor een gelijkmatige, soepele beweging, voorkomen krassen op de vloer, zorgen voor stabiliteit en verminderen trillingen tijdens het transport. Met twee lange, ergonomisch ontworpen handgrepen kan de zandstraler gemakkelijk worden verplaatst en met de geïntegreerde poten veilig worden neergezet. Deze mobiliteit maakt het apparaat ideaal voor het hanteren van omvangrijke, onverplaatsbare projecten.
Het zandstraalapparaat MSW-MS76A is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare investering is die u in de loop der jaren terugverdient. Veiligheid is van het grootste belang: het vermogen wordt gecontroleerd door een luchtregelaar en het apparaat is ook uitgerust met een veiligheidsventiel dat beschermt tegen overdruk.
Er wordt een vultrechter voor het schone en verliesvrije vullen van de tank, een linnen veiigheidsmasker, een teflonband en vier verschillende mondstukken meegeleverd, zodat u onmiddellijk na de montage met kunt beginnen!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Welke materialen kunnen met dit apparaat worden afgeschuurd?

Het zandstraalapparaat kan worden gebruikt om roest, kalkaanslag of verfspatten op stalen, aluminium en kunststof oppervlakken weg te schuren. De keuze tussen verschillende mondstukken vergemakkelijkt het werk.

Hoeveel mondstukken worden meegeleverd?

Het pakket wordt geleverd met vier mondstukken, zodat het juiste mondstuk voor het desbetreffende soort werk kan worden geselecteerd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht