Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20060846

|

Model: MSW-TTEH-2000

Tweedehands Elektrische ventilatorkachel - 0 tot 85 °C - 2.000 W

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 32,99
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 31,34
5+
10%
€ 29,69
10+
15%
€ 28,04
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • Verwarmingsvermogen van 2.000 watt, komt overeen met een capaciteit van 185 m³/h
  • hoge mobiliteit door gering gewicht en ergonomische grip
  • Temperatuurregeling heeft drie verwarmingsniveaus
  • exacte temperatuur - traploze regeling van de temperatuur
  • geschikt voor garages, werkplaatsen, bouwplaatsen, woon- en bedrijfsruimten
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Blauw
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
2000
Max. vermogen [W]
2000
Vermogen aanpassing [W]
30 / 2000
Bescherming
10 A
Vermogen ventilator
110 W
Verwarmingsoppervlak
20 m³
Max. luchtstroom
185 m³/h
Afmetingen (LxWxH)
20.5 x 24.1 x 31 cm
Gewicht
3.45 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
28 x 27.5 x 36 cm
Verzendgewicht
4.03 kg

Bezorgpakket

  • Elektrische ventilatorkachel MSW-TTEH-2000
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Elektrische ventilatorkachel - 0 tot 85 °C - 2.000 W

Niemand houdt van klappertanden, vooral niet tijdens het werk. Daarom biedt MSW u de milieuvriendelijke, gezondheidsbewuste optie om al uw gebouwen te verwarmen met de elektrische ventilatorkachel MSW-TTEH-2000. Of het nu in de garage, werkplaats of zelfs op de bouwplaats is, tijdens koude perioden of in overgangsperioden, zorgt de elektrische ventilatorkachel voor aangename warmte. De ventilatorfunctie is ook mogelijk zonder verwarmingsfunctie, zodat u uw kamers kunt koelen bij warme temperaturen.
De elektrische ventilatorkachel produceert een verwarmingscapaciteit van 2.000 watt, wat overeenkomt met een capaciteit van 185 m3/h. Een snelle, gelijkmatige verwarming van woon- en bedrijfsruimten is gegarandeerd. De verwarmingsventilator is bedoeld voor gebruik in gesloten of slecht geventileerde ruimten, omdat deze geen vlammen, emissies, geuren of vocht afgeeft tijdens het gebruik.
Door de ventilator wordt koude lucht in de ventilator gezogen en stroomt vervolgens door de lage temperatuurverwarmer naar de verwarmingsuitgang voor een schone, efficiënte en veilige verwarming. Bovendien werkt het apparaat erg stil, zodat uw tijdens uw werk geen last hebt van lawaai en in alle rust kunt verder doen!
Met de intelligente insteltemperatuurfunctie of vorstbeveiliging wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld zodra de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt. Wanneer de temperatuur onder de vooraf ingestelde waarde zakt, zal het apparaat starten. Deze functie dient ook als oververhittingsbescherming.
Dankzij de geïntegreerde thermostaatregeling kan de gegernereerd warme luchtstroom traploos worden ingesteld van 0 tot 85 °C tot op de gewenste temperatuur. De temperatuurregeling heeft drie verwarmingsniveaus, u kunt kiezen tussen 30 watt en 2.000 watt.
Dankzij de ergonomische handgreep en het lichte gewicht van 3,5 kg kan de elektrische ventilatorkachel gemakkelijk worden getransporteerd. Met de 1,45 meter lange stroomkabel kan de verwarmer flexibel worden verplaatst. Dit maakt het mogelijk om de verwarmer in verschillende ruimtes te gebruiken of deze te gebruiken voor externe evenementen als een extra warmtebron.
De elektrische ventilatorkachel wordt gekenmerkt door een stabiele stalen constructie en een lange levensduur. Het apparaat heeft de IP-veiligheidsklasse IP24 en is uitgerust met vier rubberen poten op de basisplaat, die voor een optimale grip zorgen.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is de temperatuur van de lucht die uit de ventilatorkachel komt?

De lucht kan tot °C warm worden.

Is het ook mogelijk om de elektrische ventilatorkachel te gebruiken voor kleinere ruimtes dan vermeld?

Ja, u kunt de elektrische ventilatorkachel ook gebruiken voor kleine ruimtes, het apparaat heeft een vermogensaanpassing, waardoor u ook energie spaart.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht