Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20062613

|

Model: S-POWER MPPT 5000

Tweedehands Omvormer - MPPT - Off-Grid - 5 kW - 88% efficiëntie

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 431,20
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 409,64
5+
10%
€ 388,08
10+
15%
€ 366,52
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. donderdag 26 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • Onafhankelijk - voorzie je elektrische apparaten thuis, in de werkplaats of op kantoor van stroom met de omvormer, die de gelijkstroom van je fotovoltaïsche systeem omzet in 230 V wisselstroom.
  • Effectief - de omvormer voor zonne-energie met MPPT-technologie maximaliseert de opbrengst van elk paneel en verbetert de efficiëntie van je zonne-energiesysteem.
  • geoptimaliseerd - met het slimme drietraps laadmanagementsysteem regelt de omvormer het laadproces bij een maximale laadstroom van 80 A
  • Zuinig - dankzij de energiebesparende modus van de PV-omvormer gaat er nauwelijks opgewekte energie verloren en wordt deze dus maximaal benut.
  • veilig - de omvormer voor je fotovoltaïsche systeem maakt indruk met uitgebreide beveiligingsfuncties zoals overladen, te ver ontladen, kortsluiting, overbelasting en oververhitting
  • slim - controleer alle waarden van de 5 kW omvormer via het heldere LC-display of met een app op je smartphone
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Frequentie [Hz]
50/60
Materiaal
Gecoat staal
Kleur
Wit
Scherm
LCD
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
5000
Efficiëntie [%]
88
Nominale gelijkstroom [A]
80
Beschermende functies
Overladen, te ver ontladen, kortsluiting, overbelasting en oververhitting
Spanningsbereik [V]
120 - 430
Max. PV-generatorvermogen [W]
5000
Maximale laadstroom [A]
80
Max. open-circuit spanning PV-generator [V]
430
Batterijspanning
48 V
Afmetingen (LxWxH)
30 x 45 x 11 cm
Gewicht
8.5 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
58 x 41.5 x 13.5 cm
Verzendgewicht
9.9 kg

Bezorgpakket

  • S-POWER MPPT 5000 omvormer

Productomschrijving

De onafhankelijke omvormer voor je zonne-energiesysteem

Met de off-grid omvormer kun je je stroomvoorziening onafhankelijk van het elektriciteitsnet organiseren. Het zet de gelijkstroom van je fotovoltaïsche systeem betrouwbaar en effectief om in wisselstroom voor alle 230 V elektrische apparaten in je huis, werkplaats, kantoor of vakantiehuis. Of sla de opgewekte elektriciteit op in een batterij en gebruik deze later gewoon. Met een rendement tot 88% haal je het maximale uit je PV-systeem!

De omvormer voor zonne-energie voor een effectieve stroomvoorziening en optimaal opgeladen accu's

Met een DC ingangsspanning van 48 V en een AC uitgangsspanning van 230 V en 50/60 Hz maakt de omvormer voor zonne-energie indruk met een nominaal vermogen van 5000 W om talloze elektrische apparaten van stroom te voorzien, van koelkasten tot boormachines. De MPPT-functie haalt het maximale uit je zonnesysteem en zet de elektriciteit effectief om. Je kunt alle waarden controleren op het heldere LC-display of via de app op je smartphone. De PV-omvormer is niet alleen krachtig, maar ook veilig dankzij de uitgebreide beveiligingsfuncties tegen overbelasting, Overontlading, kortsluiting, overbelasting en oververhitting. De omvormer maakt ook indruk met een breed ingangsspanningsbereik van 120 - 430 V.

Wil je je elektriciteit later gebruiken? Gebruik de omvormer dan als oplader voor acht verschillende soorten batterijen (batterij niet inbegrepen). Het drietraps, intelligente laadsysteem biedt de beste laadeigenschappen met een maximale laadstroom van 80 A, die je naar wens kunt instellen van 0 - 100 %. Het verlengt ook de levensduur van de batterij en zorgt voor maximale energieopwekking. Als het zonnesysteem op piekmomenten meer elektriciteit genereert of het verbruik toeneemt, kan de PV-omvormer drie keer het nominale vermogen aan. Als er minder energie wordt opgewekt of verbruikt, zorgt de energiebesparingsmodus voor een effectieve werking met weinig verlies.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht