Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20060947

|

Model: MSW-HS800

Tweedehands Plaatschaar op voet - 800 mm snijlengte

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 319,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 303,05
5+
10%
€ 287,10
10+
15%
€ 271,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig inzetbaar dankzij grote messen met een snijoppervlak van 800 mm - zo kunnen brede en smalle objecten op maat worden gesneden
  • Nauwkeurige sneden met een maximale dikte tot 1,5 mm dankzij het hoogwaardige stalen mes
  • Eenvoudige en moeiteloze bediening dankzij optimale hefboomwerking van de lange greep
  • Lange levensduur dankzij hoogwaardig, extreem robuust en slijtvast staal (T10 staal)
  • Uitstekende stabiliteit en hoge veiligheid dankzij de mogelijkheid om de plaatschaar voor stationair gebruik op de grond te monteren
  • Eenvoudig gebruik en perfecte resultaten dankzij de rubber antislip greep, de veiligheidsveer en stabiele constructie van het gereedschap
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Staal
Onderste bladmaat [mm]
811 x 34,5 x 12
Bovenste bladgrootte [mm]
780 x 35 x 12
Dikte plaat max. [mm]
1.5
Max. snijlengte
800 mm
Afmetingen (LxWxH)
118 x 41 x 141 cm
Gewicht
40.55 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
105 x 27 x 50 cm
Verzendgewicht
30.5 kg

Bezorgpakket

  • Plaatschaar MSW-HS800
  • 2 poten
  • Montage accessoires
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Plaatschaar op voet - 800 mm snijlengte

De MSW-HS800 plaatschaar van MSW is een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke multifunctionele schaar voor alle soorten metalen en kunststof platen. Dankzij de maximale hefboomwerking van de verlengde greep glijdt de schaar door materiaal van maximaal 1,5 mm dik als een mes door zachte boter. De snijbladen zijn vanzelfsprekend gemaakt van gehard staal en bieden bovendien een snijlengte van 800 mm. Dit gereedschap is niet alleen ideaal voor professionals op bouwplaatsen, in werkplaatsen of fabrieken, maar ook in de privé-werkplaatsuitrusting van doe-het-zelvers en voor DIY-projecten.
Door de grote messen van de plaatschaar kunnen materialen met een lengte tot 800 mm worden gesneden met slechts één handdruk. De snijbladen van gehard staal snijden gemakkelijk door stalen of kunststof platen met een dikte tot 1,5 mm. Efficiënter snijden is niet mogelijk. Het resultaat - nauwkeurige sneden- is overtuigend.
De bediening van deze plaatschaar is bijzonder eenvoudig en moeiteloos. De hefboomwerking van de extra lange handgreep maakt zelfs het snijden van dikkere platen een fluitje van een cent. De antislip rubberen greep garandeert een comfortabele en nauwkeurige manier van werken. Bovendien zorgt de veiligheidsveer ervoor dat de hendel na het snijden automatisch terug naar de oorspronkelijke positie gaat - een ontlasting bij veel snijwerkzaamheden.
De levering omvat een stevig onderstel, waardoor de plaatschaar in uw werkplaats te allen tijde inzetbaar is. De uitsparingen in de voet - die het mogelijk maken om de plaatschaar stevig op de bodem te monteren - zorgen voor nog meer stabiliteit. Om het gereedschap mobiel te kunnen gebruiken, kan de plaatschaar door de boringen aan de zijkant ook zonder onderstel worden bevestigd.
Dankzij hoogwaardige materialen en een extreem robuust en slijtvast stalen snijvlak, kenmerkt de MSW-HS800 plaatschaar zich door een lange levensduur. Ook na veelvuldig gebruik blijft u hiermee op het scherpst van de snede.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal is het handvat gemaakt?

Het werkgebied van de greep is met rubber bedekt.

Hoe dik mogen de platen maximaal zijn?

Met de MSW-HS800 plaatschaar kunt u eenvoudig materiaal met een dikte tot 1,5 mm snijden.

Kan de schaar aan een tafel worden bevestigd?

Ja, de schaar heeft de nodige bevestigingsgaten. Bovendien is in de levering een bijpassende voet inbegrepen, die ook stevig op de vloer kan worden gemonteerd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht