Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20060153

|

Model: MSW-VPM-900K

Tweedehands Vacuüm-machine - 900 W - met coderingsfunctie

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 799,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 759,05
5+
10%
€ 719,10
10+
15%
€ 679,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 30 september
Laagsteprijs garantie
MSW
Belangrijkste kenmerken
  • ideaal voor het vacuüm trekken van levensmiddelen, documenten, vloeistoffen etc.
  • individuele vacuüm- en afdichttijdaanpassing
  • 3 temperaturen regelbaar – voor het sealen van dunne en dikke folie
  • verschillende maten en hoeveelheden van producten kunnen vacuüm worden verpakt
  • 900 Watt vermogen en een vacuümvermogen van 20 m³/h
  • Codering van de folies met de meegeleverde letters en cijfers / Procescontrole door digitale besturing, transparant deksel en stop-functie
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vacuümtijd [sec]
0-99
Lasdraad [mm]
400 x 15
Sealtijd [sec]
0-9,9
Vermogen [W]
900
Afmetingen kamer [mm]
440 x 445 x 65
Vacuümsnelheid
333.33 l/min
Max. zakbreedte
40 cm
Hoogte kamer met deksel
120 mm
Afmetingen (LxWxH)
60 x 50 x 53 cm
Gewicht
61 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
65 x 58 x 68 cm
Verzendgewicht
76 kg

Bezorgpakket

  • Vacuüm-verpakkingsmachine
  • Schuimstoflaag – 305 x 350 x 30 mm
  • Foliezakken - 10 st.
  • Olie - 350 ml
  • Letters en cijfers voor codering van zakken
  • Extra reserve-onderdelen - dichting, 2x siliconenlaaf, 2x metalen band
  • Onderhoud-accessoires: sleutel, schroefsleutel, schroevendraaier
  • Gebruikshandleiding

Productomschrijving

De vacumeermachine MSW-VPM-900K van het merk MSW is uw betrouwbare partner als het gaat om het veilig verpakken van levensmiddelen, vloeistoffen, medicijnen en nog veel meer. Met een vermogen van 900 watt en een vacuümvermogen van 20 m³/h, houdt het vacuüm apparaat uw producten langer vers en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf. Deze compacte vacuüm-machine is perfect voor de detailhandel, hotels en in de keuken thuis - maar ook voor farmaceutische en laboratorium toepassingen.
De vacumeermachine MSW-VPM-900K maakt de lange bewaring van diverse producten mogelijk, terwijl het volume van de goederen, vloeistoffen en objecten, waardoor veel ruimte word bespaard. Het vacuümproces gebeurt comfortabel met de meegeleverde plastic zakken. De vacuümkamer wordt van bovenaf beladen en laat met een afmeting van 440 x 445 x 65 mm toe om meerdere kleine producten gelijktijdig te vacumeren. De hoogte van de kamer is 120 mm, waardoor deze ook geschikt is voor grotere producten.
Na het inbrengen wordt de lucht uit het binnenste van de zak verwijderd en de plastic zak hermetisch afgesloten. Met behulp van het intuïtieve, digitale panel kunnen de vacuüm- en afdichttijd en intensiteit nauwkeurig worden bepaald. Via drie verschillende afdichttemperaturen kunnen kleine, dunne en grotere, dikkere folies worden afgedicht.
Kwaliteit, smaak en aroma worden door het zorgvuldige vacumeerproces behouden. Tegelijkertijd wordt de groei van bacteriën geremd en de afgedichte goederen beschermd tegen vocht en andere externe invloeden. Bij het afdichten van belangrijke documenten of medicijnen zorgt u voor een veilige opslag en kunt u ook ruimte besparen. Voor het betere catalogiseren kunt u de bijgeleverde letters en cijfers op het etiket van de folies aanbrengen tijdens het vacumeerproces.
Vanwege de kleine afmetingen plaatst u de vacuüm-machine flexibel op de gewenste plaats. De stabiele rubberen pootjes beschermen de bodem tegen krassen en zorgen voor een stabiele stand. De vacuüm-machine heeft een kwalitatief hoogwaardig, glad roestvrijstalen oppervlak en is gemakkelijk te reinigen. Voor het onderhoud is het apparaat gemakkelijk uit elkaar te halen en kunt u gebruik maken van de hulpgereedschappen en de olie die worden meegeleverd in het pakket.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht