Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20040257

|

Model: PHY-SM-4

Tweedehands Anatomisch model huid

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 43,99
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 41,79
5+
10%
€ 39,59
10+
15%
€ 37,39
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
physa
Belangrijkste kenmerken
  • Medisch accuraat huidanatomiemodel
  • Weergave van alle drie de huidlagen
  • Zeer gedetailleerd 3D-model
  • Onmisbaar in elke dermatologische praktijk
  • Bekijk in doorsnede en van bovenaf
  • Ideaal voor het bestuderen van dermatologie
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Plastic
Kleur
Gekleurd
Afmetingen (LxWxH)
16 x 22.3 x 31 cm
Gewicht
1.31 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
28 x 18 x 22 cm
Verzendgewicht
1.9 kg

Bezorgpakket

  • Anatomisch model huid PHY-SM-4
  • Spons
  • Tas

Productomschrijving

Anatomisch model huid

Het driedimensionale anatomische model PHY-SM-4 van Physa toont een representatieve, sterk uitvergrote doorsnede van de menselijke huidstructuur. Alle drie de lagen van de huid worden gedetailleerd weergegeven: o.a. haarzakjes, zweetklieren, vetweefsel en lymfevaten. Dit medische model is ideaal voor visualisatie en kennisoverdracht.
Dit anatomisch model biedt een sterk uitvergrote weergave van de menselijke huid en de huidstructuur. Alle details zijn precies nagemaakt en kunnen zo met behulp van dit model nauwkeurig worden geanalyseerd en bestudeerd. Het huidmodel is ideaal voor ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen en universiteiten. Door zijn driedimensionaliteit maakt dit model het mogelijk de menselijke huidstructuur in twee opzichten te ontdekken: in doorsnede en van bovenaf. De dwarsdoorsnede demonstreert de structuur van de drie op elkaar liggende huidlagen. Deze huidlagen kunnen afzonderlijk worden verwijderd en van bovenaf worden bekeken. Het huidmodel is dus veelzijdig in zijn bestuderingsmogelijkheden.
Alle drie huidlagen worden door dit driedimensionale anatomiemodel gedetailleerd weergegeven: de structuur van de epidermis, dermis en subcutaan weefsel. Deze vergrote huidsectie geeft zowel in detail de structuur van de afzonderlijke huidlagen als de interne systemen - zoals de structuur van een haar en een talgklier - weer.
Dit driedimensionale anatomische huidmodel is onmisbaar in elke dermatologische praktijk. Artsen kunnen het gebruiken om hun patiënten belangrijke functies van de huid en verschillende ziektebeelden uit te leggen. Bovendien is dit anatomisch model van de menselijke huid ideaal als studieobject van de dermatologie. Studenten kunnen dit 3D-model gebruiken om de opbouw en structuur van alle huidbestanddelen en de relaties en functies van de verschillende klieren, vaten, haarzakjes en weefsels te analyseren.
Het model van de huidanatomie staat op een stevige kunststof standaard, die voor stabiliteit zorgt. Dankzij deze standaard kan het 3D-model bovendien op een bijzonder aantrekkelijke en veilige manier worden gepresenteerd. Op deze manier zorgt de standaard ervoor dat het model stevig staat en zelf in hectische school- of ziekenhuisomgeving worden ingezet.
De montage van het studiemodel is snel en eenvoudig. De afzonderlijke huidlagen kunnen afzonderlijk over elkaar worden gelegd en samen op de standaard worden geplaatst. U hebt geen gereedschap en niet veel tijd nodig. Bovendien zijn alle elementen van dit huidmodel voorzien van verschillende kleuren, waardoor het eenvoudig is om de verschillende huidbestanddelen te onderscheiden. De kleuren dragen bovendien bij aan de realistische weergave van dit gedetailleerde 3D-model.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit huidmodel te bouwen?

Dankzij het gebruiksvriendelijke design is dit anatomisch model snel en eenvoudig te monteren.

Hoe moet ik het huidanatomiemodel reinigen?

Om het model schoon te maken, kunt u het gemakkelijk met een vochtige doek of spons en een beetje afwasmiddel afdoen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht