Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20040509

|

Model: PHY-400TH-1_BLACK

Tweedehands handdoekwarmer - met UV-sterilisatie - 70 °C - 450 W - 32 L

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
physa
Belangrijkste kenmerken
  • Krachtig - Handdoekwarmer met een vermogen van 450 W om handdoeken snel te verwarmen
  • PROFESSIONEEL - Perfect voor schoonheidssalons en wellness- of SPA-instellingen waar warme handdoeken nodig zijn voor gebruik in een reeks gezichts- of lichaamsbehandelingen
  • Hygiënisch - UV-desinfectie voor schone handdoeken
  • ruim - grote inhoud van 32 l voor voldoende warme handdoeken
  • Efficiënt – door de hoge temperatuur van 70 °C kunnen handdoeken efficiënt worden verwarmd
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
koolstofstaal
PP
Kleur
Zwart
Spanning [V]
220-240
IP-beschermingsklasse
IPX0
Temperatuur [°C]
70
Afmetingen kamer [mm]
350 x 150 x 260
Inhoud
32 l
Afmetingen (LxWxH)
45 x 35 x 51.5 cm
Gewicht
8 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
51 x 45 x 59 cm
Verzendgewicht
9.9 kg

Bezorgpakket

  • handdoekwarmer PHY-400TH-1_BLACK
  • 2 inschuifmanden
  • watertank
  • handleiding

Productomschrijving

Luxe ontmoet hygiëne met de kompreswarmer van physa

De kompresverwarmer van physa is ideaal voor spa's, beauty- en massagesalons. Bied uw klanten knuffelige warme handdoeken die dankzij UV-sterilisatie voldoen aan de hygiënische normen van uw schoonheidssalon. Met zijn klassieke en discrete ontwerp integreert de handdoekverwarmer onopvallend in elk saloninterieur en zal hij zeker een favoriet worden in uw studio.

Gezondheid & schoonheid eenvoudig gecombineerd met de cosmetische behoeften van physa

Handdoekverwarmers staan garant voor dat beetje extra luxe in de cosmetica- en wellnessruimte, dat in het dagelijks leven ontbreekt. Met de voorverwarmde handdoeken zijn behandelingen en massages niet alleen prettiger, maar ook effectiever. Naast een dieper herstel- en regeneratie-effect, zorgt de kompreswarmer van physa ook voor een hoge standaard van hygiëne. Het apparaat heeft een 6 W sterke UV-lamp, die het interieur steriel houdt en dus voldoet aan de hoogste eisen van reinheid.
De 450 W kompreswarmer zorgt voor warme handdoeken en comprimeert snel en efficiënt. Het apparaat warmt op tot een temperatuur van 70 °C - optimaal voor de meeste behandelingen. Wil je een warmer resultaat, laat de handdoeken dan wat langer in de handdoekwarmer liggen.
Om ervoor te zorgen dat de kompresverwarmer past in elke cosmetica- of schoonheidsstudio, in elke spa of in kleinere massagesalons, is er gelet op de kleine afmetingen van het apparaat. Toch biedt het interieur met een inhoud van 32 l en afmetingen van 350 x 150 x 260 mm voldoende ruimte om een groot aantal handdoeken tegelijk op te bergen en te verwarmen. Het compacte apparaat is daarom geschikt voor bijna elk bedrijf in de beauty- en wellnessruimte.
Met beschermingsklasse I voldoet het apparaat aan alle huidige veiligheidseisen en garandeert het een even risicoloos en soepel proces. De robuuste stalen behuizing en het roestvrijstalen interieur zijn gemakkelijk schoon te maken. Dankzij twee rubberen voetjes staat het apparaat antislip op zijn plaats. Daarnaast werd de hoogste waarde gehecht aan kwaliteit zowel in de materialen als in de verwerking, zodat je profiteert van een apparaat met een lange levensduur.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan ik microvezeldoekjes ook opwarmen in het apparaat?

Ja, u kunt zowel microvezel- als katoenen handdoeken verwarmen.

Kan het apparaat ook handdoeken drogen?

Handdoeken zijn moeilijk te drogen in de kompreswarmer. Het apparaat heeft het vocht in de handdoeken nodig en gebruikt het om ze op te warmen. Droge handdoeken lopen risico op brandwonden als ze de verwarmde binnenmantel raken. Gebruik daarom altijd licht vochtige handdoeken.

Kan ik ook grote handdoeken verwarmen?

Rol grote handdoeken op zodat ze in de kamer passen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht