Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20040237

|

Model: PHY-BM-1

Tweedehands hersenmodel - 9 delig - levensgroot

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 39,99
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 37,99
5+
10%
€ 35,99
10+
15%
€ 33,99
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
physa
Belangrijkste kenmerken
  • hersenmodel weergegeven in 9 segmenten op ware grootte (1:1)
  • onvervangbaar in elke medische praktijk
  • ideaal studieobject van hersenanatomie
  • nauwkeurige reproductie van het menselijk brein
  • zeer gedetailleerd 3D-model
  • eenvoudige en snelle montage
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Synthetisch materiaal
Kleur
Gekleurd
Sokkel
Ja
Afmetingen (LxWxH)
19.2 x 16.2 x 15 cm
Gewicht
1.4 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
21 x 18 x 15 cm
Verzendgewicht
13 kg

Bezorgpakket

  • hersenmodel PHY-BM-1 met 9 segmenten
  • handleiding

Productomschrijving

Hersenmodel PHY-BM-1

Het Physa Brain Model PHY-BM-1 is een driedimensionaal model van het menselijk brein op een levensgrote schaal van 1:1. Het model toont uiterlijke kenmerken van de hersenstam, het cerebellum, de hersenhelft en de arteriële aanvoer, die in 9 afzonderlijke segmenten zijn weergegeven. Het synthetische model kan voornamelijk worden gebruikt voor visualisatie- en onderwijsdoeleinden en is daarom de ideale aanvulling voor ziekenhuizen, artsenpraktijken, scholen of universiteiten.
Het levensechte hersenmodel is gebouwd op een schaal van 1:1 en biedt de mogelijkheid om de structuur van de hersenen in 9 segmenten afzonderlijk te bekijken. Door zijn realistische afmetingen is het model ideaal voor illustratie en kennisoverdracht! Het hersenmodel kan zo zijn plaats vinden in zowel cursussen als in de medische praktijk.
Met behulp van deze natuurgetrouwe visualisatie van het menselijk brein kunnen al zijn functies duidelijk worden verklaard, daarom is het onvervangbaar voor elke dokterspraktijk en studie van de hersenanatomie! Het model geeft ook levensecht de externe anatomische structuur van een brein weer, zodat patiënten alle uitleg van de arts gemakkelijk kunnen begrijpen. Het model bevordert ook het leerproces en maakt een nauwkeurige analyse van de structuren mogelijk. Ziekten, maar ook gecompliceerde relaties en hersenfuncties, kunnen op een vereenvoudigde manier worden beschreven.
Met dit model krijg je een levensechte reproductie van het menselijk brein! Alle hersenstructuren worden ook in dit model geïllustreerd, evenals individuele regio's in detail. De grote hersenen, middenhersenen (diencephalon), cerebellum (cerebellum), middenhersenen (mesencephalon) en hersenstam zijn ook duidelijk weergegeven.
Overtuig uzelf van dit levensechte 3D-model! Elk deel van het menselijk brein is duidelijk weergegeven in dit model. Het hersenmodel imiteert essentiële structuren op een bijzonder realistische manier en is daarom onmisbaar voor alle medische onderwijsinstellingen!
Het model bestaat uit 9 realistische segmenten en is gemaakt van speciaal kunststof. Ook de kleuren die gebruikt zijn op het hersenmodel zijn van de beste kwaliteit! Het kan in slechts een paar eenvoudige stappen worden gemonteerd en ingesteld. Omdat de afzonderlijke hersengebieden van nature in hun vorm in elkaar passen, is de structuur snel en intuïtief! Zo is het model in een mum van tijd klaar voor gebruik.
Ook inbegrepen is een solide basis waarop het 3D-model kan worden geplaatst. De basis biedt een vierkante footprint van 195 x 195 millimeter en zorgt ervoor dat het hersenmodel te allen tijde veilig en stabiel wordt gepresenteerd!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om dit hersenmodel in elkaar te zetten?

Dankzij de eenvoudige constructie kan dit hersenmodel snel en intuïtief worden opgebouwd. Dit zal slechts enkele minuten duren.

Hoe moet ik het hersenmodel reinigen?

Om de hersenen van vuil te ontdoen, kunt u het gemakkelijk afdoen met een vochtige doek of spons en een beetje afwasmiddel.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht