Met Bain Marie RCBM-3/4R van Royal Catering heb je het perfecte apparaat voor het warmhouden van voedsel in huis. Voor professioneel gebruik in restaurants, bijvoorbeeld om verschillende kooktijden te overbruggen. Ook geschikt voor gebruik in snackbars, bistro's en gaarkeukens. De Bain Marie houdt sauzen en soepen gelijkmatig op een constante temperatuur.
Deze machine beschikt over drie ronde containers van Ø 170 mm met deksel en heeft per container een inhoud van 2,75 L. In het totaal kun je 8,25 liter soep of saus tegelijkertijd constant op temperatuur houden.
De gerechten worden via een waterbad in de ronde tanks gelijkmatig verwarmd. Deze tanks zijn individueel te verwarmen en kunnen met maximaal 0,6 liter water worden gevuld. De temperatuur van iedere tank kan via draaiknop worden ingesteld tussen 30 - 110 °C. Dankzij het grote temperatuurbereik is deze machine ook geschikt als fondue en voor het smelten van chocola.
Deze Bain Marie is volledig vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en is daarom duurzaam en makkelijk te reinigen. Vier rubber pootjes zorgen ervoor dat de machine op de meeste ondergronden stabiel staat. Het eenvoudige ontwerp past in iedere keuken.
De lampjes naast de draaiknoppen geven informatie over de status van de tanks (aan/uit). De Bain Marie heeft een vermogen van 3 x 150 W en werkt met 230 V. Je hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en daarna is de machine klaar voor gebruik.