Cacaodispenser - 5 liter - leddisplay
De RCSS-5 ECO cacaodispenser van Royal Catering tovert in een mum van tijd gladde, vloeibare warme chocolademelk tevoorschijn. Dankzij het speciale paddle-systeem wordt de drinkchocolade voortdurend geroerd en blijft klontervrij en heerlijk vloeibaar. Het apparaat is ook ideaal voor het warmhouden van glühwein, thee of andere warme dranken. Of het nu gaat om warme melk, koffie of glühwein - deze drankdispenser is veelzijdig inzetbaar en verrijkt uw cateringbehoeften in de kantine, het restaurant of het buffet. De machine is alleen geschikt voor vloeibare chocolade. Smelt de chocolade voordat u deze in de dispenser doet.
Met de cacaodispenser houdt u uw drankjes op de juiste temperatuur warm in een koepel met een inhoud van 5 liter. Het professionele en tijdloze design maakt het apparaat tot een modieuze blikvanger voor iedere bar, buffet en restaurant. De drinkchocolade kan gepresenteerd worden in een doorzichtige verpakking die een lust voor het oog is. Deze wordt met een sluiting veilig en stevig aan de behuizing van de cacaodispenser bevestigd. Bij het schoonmaken kan de container eenvoudig worden verwijderd.
Dankzij een digitaal besturingssysteem met touchpad-design is de cacaodispenser prettig en gemakkelijk te gebruiken. De temperatuur, het roerwerk en de verwarming zijn met slechts enkele knoppen te bedienen. Het moderne, gebruiksvriendelijke LED-display informeert de gebruiker of het apparaat is in- of uitgeschakeld en toont de processen. De AAN/UIT-schakelaar bevindt zich apart aan de zijkant van het apparaat. Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de drankdispenser niet te heet wordt.
De cacaodispenser werkt met een totaal vermogen van 440 watt en is bijzonder zuinig en kostenefficiënt. Hiervoor wordt gezorgd door het energiebesparende ontwerp, dat het stroomverbruik vermindert en de levensduur van de afzonderlijke componenten van het apparaat verlengt - voor de toepassing betekent dit: langere bedrijfstijd bij lagere elektriciteitskosten! De heavy duty machine heeft een werkcyclus van 8 tot 12 uur.
Een goede drinkchocolade moet dik en delicaat zijn, en dat kan de cacaodispenser van Royal Catering. Dankzij de mogelijkheid om permanent warm te blijven, hoef je niet bang te zijn dat de chocolade afkoelt. Het paddlesysteem zorgt ervoor dat de chocolade voortdurend wordt geroerd en subtiel vloeibaar blijft - voor een unieke klantervaring. De transparante drankcontainer van BPA-vrij polycarbonaat is onschadelijk voor de gezondheid, extreem stevig en bestand tegen extreme temperaturen.
De kraan zorgt ervoor dat de chocolade gecontroleerd getapt kan worden zonder dat de inhoud knoeit. De chocolade wordt beschermd tegen vuil door een lichte, duurzame deksel op de container. Een lekbak vangt overtollige vloeistoffen op en zorgt voor een schone werkplek. Deze kan indien nodig worden verwijderd en eenvoudig worden gereinigd. De behuizing staat op rubberen voetjes, zodat deze oppervlakken tegen krassen beschermt en tegelijkertijd veilig staat. Een HOT-sticker waarschuwt voor de hitte en zorgt voor de veiligheid van klanten en medewerkers.