Met gesmolten chocolade overgoten lekkernijen zoals fruitspiesjes, bananen of wafels zijn heerlijk en doen het goed als dessert. Royal Catering biedt met chocoladefontein RCCF-230W de ideale machine voor het bereiden van al dit lekkers.
Deze chocoladefontein zorgt voor verse, gesmolten chocolade, waarin de meest uiteenlopende producten kunnen worden gedompeld. Naast aardbeien, kiwi's, stukjes ananas en druiven kun je bananen, marshmallows, ijs en gebak voorzien van een laagje chocolade.
Je kunt hiervoor zowel donkere als lichte chocola gebruiken. De chocoladefontein RCCF-230W bereidt per ronde maximaal 6 kilogram chocolade. Het apparaat heeft twee aparte schakelaars; een knop is voor de verwarming van de chocolade en met de andere kun je de chocoladestroom in gang zetten. De fontein werkt met een spiraal die zich binnenin de machine bevindt. Door het draaien wordt de vloeibare chocolade naar boven vervoerd om vervolgens via de gladde cascaden naar beneden te stromen.
De chocoladefontein is eenvoudig op te bouwen en kan daarna direct worden gebruikt. Dankzij het krachtige verwarmingselement wordt de chocolade snel en gelijkmatig verwarmd. Na het smelten kan de chocoladestroom worden ingeschakeld. Dit aparte circuit maakt de RCCF-230W energiezuiniger. Nu kunnen jouw gasten zichzelf bedienen.
De machine kan eenvoudig worden gedemonteerd zonder dat er schroeven bij komen kijken. Dit vergemakkelijkt het reinigen. De behuizing en de fontein zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Drie in hoogte verstelbare pootjes zorgen voor stabiliteit en vangen trillingen op.
Met een totale hoogte van 60 cm en een breedte van 32 cm past deze chocoladefontein op ieder buffet. Daarnaast kan ze makkelijk worden vervoerd. Deze chocoladefontein is duurzaam en gaat lang mee.