Chocoladetempereerapparaat voor 15 l vloeibaar goud
Krokant, glanzend en smeltend in de mond - zo hoort chocolade te zijn. Met het chocoladetempereerapparaat van Royal Catering bereidt u uw massa perfect voor op heerlijke chocoladecreaties. Temperen geeft de chocolade een mooie glans na afkoeling en geeft het de perfecte consistentie voor consumptie. De gebruiksvriendelijke smeltkroes mag in geen enkele chocoladefabriek of zoetwaren ontbreken.
Tempereermachine voor het verwarmen en roeren van delicate chocolademassa
Met zijn eenvoudige ontwerp zorgt de tempereermachine voor comfortabel werken. Gebruik het grote bedieningspaneel om de gewenste roersnelheid en temperatuur te selecteren. Met tot 110 °C smelt en temper je allerlei soorten chocolade in het apparaat. Door constant te roeren blijft de massa soepel en gelijkmatig op temperatuur. Via de tuit vul je eenvoudig chocolade- en pralinevormpjes met de zoete massa.
Dankzij zijn compacte afmetingen past de chocoladesmelter op elk werkoppervlak. Rubberen voetjes houden de machine stevig op zijn plaats en beschermen de toonbank tegen krassen.