NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10013121

|

Model: RCBT-02

Cocktailstation - met ijscontainer, 4 GN 1/9 containers, glazenwasser en flessenhouder - Royal Catering

In de uitverkoop
€ 989,00 € 1.299,00
Tijdelijke korting Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
4%
€ 949,44
5+
8%
€ 909,88
10+
12%
€ 870,32
Op voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 25 oktober
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Alles in 1 – alles wat je als barman nodig hebt aan één werktafel
  • praktisch – geïntegreerd ijsvak, glazenspoeler, 4 GN 1/9 ingrediëntencontainers en spoelbak met kraan voor optimale werkprocessen
  • schoon – onderhoudsvriendelijk, gladde oppervlakken en spatwanden
  • georganiseerd - Houder voor onder de toonbank biedt ruimte voor meerdere flessen
  • Stabiel - 8 in hoogte verstelbare poten passen zich aan elk oppervlak aan
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
PVC
PP
Roestvrij staal 304
Kleur
Zilver
Diameter lucht- / waterinlaat ["]
1/2
Inlaatdiameter
20.5 mm
Afmetingen (LxWxH)
152 x 80 x 110 cm
Gewicht
56.6 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
153 x 57 x 97 cm
Verzendgewicht
71.5 kg

Productomschrijving

Drink snel een drankje bij het cocktailstation!

Wil jij als bartender al je spullen binnen handbereik hebben? Mix jouw drankjes als één bij het cocktailstation van Royal Catering. Het is zo fijn op elkaar afgestemd dat je alle componenten zoals crushed ijs, sterke drank, limoenschijfjes of cocktailglazen direct voor je hebt. Benut de ruimte achter uw toonbank optimaal en trakteer uw gasten binnen enkele seconden op koele cocktails.

De cocktailbar voor perfecte werkprocessen

IJs staat centraal bij elke cocktail, daarom is het ijscompartiment ook terug te vinden op het werkblad van de cocktailbar in het midden. Verdeel de geïsoleerde ijscontainer met een afscheider voor crushed ijs of ijsblokjes en bied uw feestgasten talloze cocktailvariaties. De sterke dranken worden op een plank direct voor het werkblad bewaard, zodat u ze met een handomdraai kunt selecteren. Voor ingrediënten vind je op het werkblad 4 uitsparingen, waarin je passende GN 1/9 bakken kunt plaatsen. Voor elektrische apparaten zoals een mixer of ijsbreker vind je in de flessenhouder een onderste plank met een uitsparing waar je onopvallend de stroomkabels doorheen kunt leiden. Om tijdens het mixen je handshaker of cocktailglazen neer te zetten, is er aan de zijkant een compacte opbergruimte.

Zijn de glazen op de drie zijplanken allemaal vuil? Geen probleem: links naast het ijsvak vind je de spoelbak met een draaibare mengkraan voor koud en warm water. De wateraansluiting heeft een diameter van ½", voor de afvoer zit een kunststof aansluiting. Of gebruik de praktische glazenspoeler direct voor de spoelbak.

De cocktailbar is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken, zelfs als ze vastzitten met alcohol of siroop. Zo zorgt u in uw bar altijd voor een aangenaam hygiënische indruk waar uw klanten op vertrouwen. Om de omgeving te beschermen tegen spatwater is de balie voorzien van een opstand. En 8 verstelbare poten zorgen voor een stevige stand. Of het nu een dansvloer of een hoekbar is, uw personeel zal dol zijn op het cocktailstation en uw gasten zullen genieten van hun drankjes!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht