Döner kebab, gyros of shoarma - met de Elektrisch kebabmes van Royal Catering snijd je gegrilde kip, lam, kalkoen of kalfsvlees moeiteloos in flinterdunne plakjes. De krachtige Döner kebab snijder is dankzij zijn hoge rotatiesnelheid ideaal voor langdurig gebruik in horeca en snackbars. De nauwkeurig gesneden plakjes vormen de basis voor sappige vleesspecialiteiten en zijn snel klaar voor verdere verwerking.
Krachtige Gyros mes voor de snackbehoeften
De Elektrische gyroscoop snijdt precies alleen de bovenste, krokante laag van het vlees. Het snijresultaat blijft consistent, ongeacht wie het apparaat gebruikt. U kunt de dikte van de plakjes naar wens aanpassen tussen 0 - 6 mm. Met een motorvermogen van 80 W en een snel toerental van 8000 tpm, reinigt het apparaat nog dikkere sneetjes uit het rotisserie.
De Kebab mes RCKK-80.3 wordt gevoed via een voeding met 230 V en is daarom geschikt voor permanent gebruik zonder oplaadtijden. Dankzij de lange kabel heb je voldoende bewegingsvrijheid bij het snijden op de kebabgrill.
Royal Caterings elektrisch kebabmes maakt indruk met zijn compacte, lichtgewicht constructie. Door de ergonomische vorm en het gegolfde oppervlak ligt de handgreep stevig en comfortabel in de hand. Een getand en een glad rond mes zijn inbegrepen - perfect voor het snijden van verschillende soorten vlees. Dankzij hun fabricage uit Roestvrij staal (420JI) voldoen de messen aan de strengste gastronomische hygiënerichtlijnen. Een beschermhoes minimaliseert het risico op snijwonden en verhoogt de veiligheid bij het snijden.
De messen hebben een diameter van 80 mm en zijn in een mum van tijd te verwijderen. Dit zorgt voor de aseptische reiniging van het apparaat, wat noodzakelijk is in de gastronomie. Zodra de cirkelmessen bot worden, kun je ze gemakkelijk bewerken met de meegeleverde wetsteen. Elektrisch kebabmes - uw perfecte aanvulling op cateringbehoeften!
De Elektrisch kebabmes kan de hele dag worden gebruikt met regelmatige pauzes. Na 25 minuten ononderbroken gebruik raden we een pauze van 10 minuten aan.