Krachtige voedselverwarmer van de horeca-benodigdheden van Royal Catering
De Bain Marie werkt met behulp van het convectieprincipe: Een verwarmingselement verwarmt het water tussen het apparaat en de GN-container en geeft de warmte af aan de container. Dit betekent dat zelfs gevoelige gerechten niet alleen effectief kunnen worden verwarmd, maar ook langdurig warm kunnen worden gehouden zonder aan te branden.
De Opwarmende containers maakt vooral indruk met zijn grote vulvolume. De container (GN 1/1) met deksel is 150 mm diep en bevat een grote hoeveelheid voedsel dat kan worden verwarmd of warm gehouden. Dit betekent een enorme tijdwinst en is vooral voordelig bij het voorbereiden van grote evenementen of tijdens piekuren in restaurants, kantines en hotels. Daarnaast kunnen andere GN-containerformaten met een maximale containerdiepte van 150 mm in de Bain-Marie worden gebruikt en met elkaar worden gecombineerd.
Het efficiënte, 3300 W krachtige verwarmingselement verwarmt het water snel tot de gewenste temperatuur. De automatische thermostaat wordt geactiveerd via de draaiknop, die een nauwkeurige temperatuurregeling tot 100 ° C mogelijk maakt. De Gas-au-bain-marie wordt bedreven met een mengsel van propaan en / of butaangas via een gasaansluiting G30 met een maximale druk van 0,03 bar.
De Horeca containers combineert een doordacht ontwerp en een robuuste behuizing tot een betrouwbaar en onderhoudsarm product. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zeer slijtvast en robuust tegen corrosie. Het materiaal is onschadelijk voor de gezondheid, gemakkelijk schoon te maken dankzij het extreem gladde oppervlak en bijzonder hygiënisch. Roestvrij staal heeft ook een uitstekende weerstand tegen vermoeidheid en stoten. Rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand en voorkomen krassen op de vloer.
Opmerking: dit apparaat wordt verkocht in CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE & GB.