Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10010918

|

Model: RCLK-S600

Horecakoelkast - 540 L - Roestvrij staal

In de uitverkoop
€ 1.299,00 € 1.549,00
Tijdelijke korting Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 1.234,05
5+
10%
€ 1.169,10
10+
15%
€ 1.104,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 16 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • comfortabele 540 liter capaciteit voor voeding die moet worden gekoeld
  • energiezuinig en milieuvriendelijk koelmiddel R600a
  • nauwkeurige digitale thermostaat
  • optimaal temperatuurbereik tussen -2 en 8 °C
  • automatische ontdooifunctie voorkomt bevriezing van het apparaat
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type installatie
Vrijstaand
Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Energieklasse
C
Vermogen [W]
195
Klasse geluidsniveau
D
Clearance [mm]
4
Nominale ingangsstroom [A]
1.6
Soort deuren
Vouwdeur
Voetafstelling [mm]
15
Afmetingen schap [cm]
64,8 x 53
IEC-beschermingsklasse
L
Koelmiddel - koelvloeistof
R600A
AEC (jaarlijks energieverbruik) [kWh]
585
Inhoud
540 l
Geluidsvermogen
45 dB
Aantal inzetstukken
3 Pc
Afmetingen (LxWxH)
85.5 x 68 x 203 cm
Gewicht
94 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
84.5 x 71.7 x 205 cm
Verzendgewicht
111 kg

Bezorgpakket

  • Horecakoelkast RCLK-S600
  • 3 inzetstukken
  • 2 sleutels
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Horecakoelkast - 540 L – Roestvrij staal

Veel voedingsmiddelen blijven echt vers en behouden hun smaak als deze goed gekoeld zijn. De horecakoelkast RCLK-S600 biedt voldoende ruimte om voldoende gekoelde levensmiddelen op voorraad te houden, zelfs voor een groot aantal klanten. Het maakt niet uit of u verse groenten, bereide gerechten en sauzen, drankjes, soepen of zuivelproducten wilt aanbieden, de koelkast houdt alles betrouwbaar fris en precies op de temperatuur waarmee u deze het beste kunt verwerken.
De horecakoelkast heeft een inhoud van 540 liter. Dit geeft u voldoende opslagruimte om alle gekoelde benodigdheden voor uw keukengebruik te bewaren. Voor een optimaal gebruik zijn 3 inzetstukken voorzien met afmetingen van 64,8 x 53 centimeter, waarvan u de positie kunt bepalen aan de hand van de grootte van de voorwerpen. Of het nu gaat om soeppotten, GN-containers van verschillende formaten of vacuümverpakte vleeswaren - de individuele opdeling van de schapruimte neemt evenveel ruimte in als nodig is.
De horecakoelkast wordt gekoeld met behulp van het R600a-koelmiddel, dat uitstekende thermodynamische eigenschappen en een hoge energie-efficiëntie heeft. Bovendien heeft het milieuvriendelijke koelmiddel geen negatieve effecten op de ozonlaag en het broeikaseffect.
De ventilator van de geïntegreerde convectiekoeling en de krachtige 195 watt compressor garanderen een gelijkmatige luchtcirculatie in de binnenruimte. Dit type koeling zorgt ervoor dat alle voeding in de horecakoelkast gelijkmatig wordt gekoeld en optimaal vers blijft. Naast het lage volume maakt de compressor indruk met zijn lange levensduur.
Via de digitale thermostaat wordt de koeltemperatuur, die kan worden ingesteld van nul tot acht graden Celsius via het bedieningspaneel, behouden. Hiermee kunt u de koeling optimaal afstemmen op de voedingsmiddelen die u uw gasten wilt aanbieden. Het bedieningspaneel kan ook worden gebruikt om de ontdooifunctie te regelen, waardoor ijsvorming van de horecakoelkast wordt voorkomen.
De stabiele deur is met het handvat comfortabel en stil om te openen en te sluiten. De deur heeft een ingebouwd slot waarmee de koelkast kan worden vergrendeld en beschermd tegen ongeoorloofde toegang. In het geval dat u de sleutel verliest, is een reservesleutel bij de levering inbegrepen. Wanneer de deur open is, zijn de voedingswaren goed zichtbaar dankzij de tijdelijke binnenverlichting.
De behuizing en de binnenruimte zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het materiaal wordt gekenmerkt door een hoge weerstand en een lange levensduur. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijk te reinigen en ongevoelig voor invloeden van buitenaf. De horecakoelkast staat op twee wielen en twee verstelbare, slipbestendige, rubberen poten. Dit maakt het eenvoudiger om de kast te transporteren en optimaal aan te passen aan de betreffende ondergrond.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht