Snel en gemakkelijk koken met de roestvrijstalen inductiekookplaat
Snel, schoon en veilig koken: Geen probleem met de inductiekookplaat van Royal Catering. Een stroomvoerende spoel genereert een wisselend magnetisch veld onder het kookoppervlak. Dit betekent dat alleen de potten en pannen opwarmen. Het kookoppervlak zelf blijft koel. Dankzij de krachtige kookoppervlakken en het ontwerp met opbergruimte past het toestel perfect in alle soorten gastronomische keukens.
Tot 50% tijdwinst bij het koken met de vrijstaande inductiekookplaat
Inductiekookplaten verwarmen efficiënter dan elektriciteit of gas. De speciale manier van verwarmen bespaart u veel tijd bij het koken en verlaagt tegelijkertijd uw energieverbruik en elektriciteitsrekening!
De bediening is eenvoudig en intuïtief: gebruik de handige draaiknoppen aan de voorzijde van het fornuis om de gewenste temperatuur in te stellen tot maximaal 60 - 240 °C. De 4 kookplaten met een diameter van 16-30 cm werken met een vermogen van 17000 W (2 x 5000 W en 2 x 3500 W). Hierdoor bereikt de inductiekookplaat zijn bedrijfstemperatuur in de kortst mogelijke tijd. De kookplaten ondersteunen potten en pannen van 25 kg.
Het hoogwaardige kooktoestel is ontworpen voor continu gebruik in de horeca, zoals in restaurants en hotels. De behuizing van de inductiekookplaat is van roestvrij staal - ideaal voor de hoge hygiënische eisen in de horeca. Het materiaal is net zo gemakkelijk schoon te maken als de kookplaten. Het is ook zeer duurzaam en corrosiebestendig. Er is ook extra opbergruimte onder de kookplaten. Dankzij het open ontwerp is er ruimte voor grote potten, pannen en ander omvangrijk keukengerei.