De Pastamaker voor verse, traditionele pasta zoals in Italië
De eenvoudigste dingen zijn de beste - en tegelijkertijd de moeilijkste. Hetzelfde geldt voor echt goede pasta, die naast bloem alleen water, olie en zout bevat. Om het deeg de perfecte consistentie te geven en de pasta gelijkmatig te snijden, is een beetje ervaring en veel vaardigheid vereist - of de Pastamaker RCAK-50. Hiermee kunnen lasagnevellen, fettuccines en spaghetti probleemloos worden uitgerold en op maat gesneden. Het driedelige systeem breidt ideaal de planetaire roerwerken RCPM-7,1D en RCPM-7,1C van Royal Catering uit en maakt van verse pasta een eenvoudige en smakelijke standaard op uw tafel of in uw gastronomie zonder geld of ruimte uit te geven voor een apart een Pastamachine moet worden geïnvesteerd.
De driedelige Pasta bijlage voor verschillende soorten pasta
De lasagneroller dient als basis voor het doordachte Pasta bijlage. Het kan worden gebruikt om deeg uit te rollen tot lasagnevellen met een dikte tussen 1 en 8 mm. Maar ook andere op deeg gebaseerde gerechten zoals Maultaschen of dumplings kunnen met dit opzetstuk eenvoudig worden bereid. Als de lasagneroller wordt gecombineerd met een van de twee snijhulpstukken, ontstaat er perfect gesneden fettuccine of spaghetti - de favoriete pasta van de Italianen.
Of het nu gaat om ravioli of lintnoedels: het gebruik van de Pastamaker is heel eenvoudig. De installatie op de planetaire roerwerken RCPM-7,1D en RCPM-7,1C is intuïtief en duurt slechts een paar eenvoudige stappen. Het gladde oppervlak van roestvrij staal zorgt voor een snelle en hygiënische reiniging, waarvan bloem- en deegresten zich losmaken met warm water en mild afwasmiddel. De Pasta opzetstuk voor keukenmachine kan dan worden opgeborgen om ruimte te besparen.