Item: EX10012881
|Model: RCRO-104
Snelle levering, prima onderdeel. Maakt een hoogwaardige indruk. Vakmanschap is goed. Materiaal zou iets dikker kunnen zijn. Vooral die over de lekbak. Maar hij is nog steeds erg stabiel en ziet er ook nog eens prachtig uit. Persoonlijk zou ik hem zeker opnieuw kopen. Ik denk echter dat het maar een paar jaar meegaat en dat een nieuwe nog ver weg is.
BLACK FRIDAY EINDIGT OVER
Verwen uw gasten met een bijzonder aroma. Kaas, worst, gevogelte, wild, vis en nog veel meer kook je in de elegante rookoven van Royal Catering. Dankzij een capaciteit van 113 l is de robuuste oven ideaal voor professionele catering, of het nu gaat om een restaurant, herberg, hotel of agriturismo. De veelzijdige rookoven is geschikt voor koud en warm roken. Ook voor dit model ontvang je een ruim assortiment aan accessoires.
Tijdens het hele rookproces geeft een analoge thermometer aan de zijkant van de behuizing je de temperatuur in de smoker weer. Het temperatuurbereik is 0 - 150 °C. Hierdoor kunt u het kookproces te allen tijde in de gaten houden en indien nodig bijsturen. Het temperatuurbereik maakt het mogelijk gerechten te verfijnen door koud roken (tot ca. 25 °C) en te koken door warm en heet roken (25 - 50 °C of 50 - 85 °C). U kunt betrouwbaar vis, wild, spareribs etc. roken en garen of kaas, tofu of eieren verfijnen met een fijn rookaroma. De minimale temperatuur is afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De temperatuur wordt gegeven in Celsius. Onze aanbeveling: Laat de vis voor het roken goed drogen. Dit is de enige manier om het gerookte voedsel zijn typische goudbruine rookkleur te geven.
Dankzij de ruime leveringsomvang rook je vis, kaas en vlees zowel verticaal als horizontaal. Hang het voedsel aan haken om verticaal te roken. 20 haken zijn al bij de levering inbegrepen. De verpakking bevat 6 roosters voor horizontaal roken, waarop je delicate en kleine ingrediënten liggend kunt verfijnen. De minimale afstand tussen de roosters is 15 cm.
De resulterende as komt terecht in een bak onder de sintelkom. Druipend vet wordt opgevangen in een lekbak zodat je de vetresten in een paar simpele stappen kunt afvoeren. Om een veilig rookproces en eenvoudig onderhoud mogelijk te maken, is de rookoven gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Het materiaal is corrosie- en temperatuurbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Sluit de rookovendeur met metalen klemmen. Hierdoor blijft hij goed gesloten tijdens het roken.
Of het nu gaat om gerookte varkensfilet met een sterk rookaroma of zalm met een fijne kruidige toets - met de smoker van Royal Catering zijn er geen grenzen aan uw culinaire fantasie. Veel plezier met experimenteren!
Gebaseerd op 1 review
Snelle levering, prima onderdeel. Maakt een hoogwaardige indruk. Vakmanschap is goed. Materiaal zou iets dikker kunnen zijn. Vooral die over de lekbak. Maar hij is nog steeds erg stabiel en ziet er ook nog eens prachtig uit. Persoonlijk zou ik hem zeker opnieuw kopen. Ik denk echter dat het maar een paar jaar meegaat en dat een nieuwe nog ver weg is.