Borscht of kaasfondue in het multifunctionele soepstation
In een hotel- of restaurantbuffet, in gaarkeukens of voor catering: het hoogwaardige soepstation van Royal Catering houdt bouillons, bouillons, sauzen of andere lekkernijen zoals chocolade of een romige kaasfondue betrouwbaar perfect op temperatuur.
Precies warmhouden in restaurants, snackbars of gaarkeukens
Het soepstation heeft twee ronde potten met een capaciteit van 14 en de bijbehorende deksels. Stel de gewenste temperatuur in tussen 30 - 110 en 30 - 110. °C. Dankzij het hoge temperatuurbereik is het apparaat ook perfect voor fondues of het smelten van chocolade. De Bain Marie werkt betrouwbaar met een vermogen van 1500 W. Bijzonder praktisch: De aftapkraan vergemakkelijkt het schoonmaken en transporteren van het apparaat.
De elektrische voedselwarmer is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal. Het hoogwaardige materiaal is duurzaam, bestendig en bijzonder gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het compacte apparaat met zijn eenvoudige ontwerp ruimtebesparend en integreert het gemakkelijk in elke keuken.