Borscht of kaasfondue in het multifunctionele soepstation
In een hotel- of restaurantbuffet, in gaarkeukens of voor catering: het hoogwaardige soepstation van Royal Catering houdt bouillons, bouillons, sauzen of andere lekkernijen zoals chocolade of een romige kaasfondue betrouwbaar perfect op temperatuur.
Precies warmhouden in restaurants, snackbars of gaarkeukens
Het soepstation heeft vier ronde potten met een capaciteit van 28 en de bijbehorende deksels. Met vier draaiknoppen aan de onderkant van de voedselwarmer kunt u de gewenste temperatuur instellen tussen 30 - 110 °C. Dankzij het hoge temperatuurbereik is het apparaat ook perfect voor fondues of het smelten van chocolade. De Bain Marie werkt betrouwbaar met een vermogen van 2000. W. Bijzonder praktisch: De roestvrijstalen voedselwarmer werkt als een gesloten systeem en hoeft niet met water te worden gevuld, zoals meestal het geval is bij bain maries.
De elektrische voedselwarmer is gemaakt van voedselveilig roestvrij staal. Het hoogwaardige materiaal is duurzaam, bestendig en bijzonder gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het compacte apparaat met zijn eenvoudige ontwerp ruimtebesparend en integreert het gemakkelijk in elke keuken.