Praktische en doordachte keukenapparatuur uit de horecabehoefte van Royal Catering
De drie meegeleverde vultips met een diameter van 4, 5 en 6 mm zorgen altijd voor het beste en beste succes bij elke vloeibare consistentie. Selecteer afhankelijk van het type product de juiste zeefstroom, b.v. B. een dikke laag topping of een subtiele saustoets aan een restaurantgerecht. De deegvuller is ook geschikt voor het portioneren van ganache, maar ook voor chocolade en fijne puree, d.w.z. alle homogene, vloeibare massa's.
Het bijzondere aan deze pralinevuller is de eenvoudige en nauwkeurige werking van de doseeropening. Met behulp van een aan de ergonomische handgreep bevestigde hendel, die met de druk van uw duim kan worden bewogen, kunt u de rubberen stop in het midden naar wens omhoog of omlaag brengen en zo de uitlaatopening openen of sluiten. Op deze manier kan het vullen of decoreren op elk moment worden onderbroken en hervat zonder verspilling van vulmateriaal.
Een bij de levering inbegrepen standaard is ideaal voor het neerzetten en tijdelijk opbergen van de trechter. Een lekbak houdt de werktafel schoon. Het vullen van de trechter, die 1.8 l bevat, is ook veel gemakkelijker gemaakt, omdat hij stevig op de standaard staat en bestand is tegen kantelen. Vooral in kantinekeukens waar veel desserts tegelijk geserveerd moeten worden, is deze trechter een onmisbare hulp.
De likeurtrechter is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom zeer stabiel, robuust en bijzonder goed bestand tegen corrosie. Dit materiaal is perfect geschikt voor contact met voedsel, omdat het er neutraal tegenover staat en daardoor uiterst hygiënisch. Bovendien kan de trechter snel en eenvoudig worden gereinigd. Met deze vultrechter van Royal Catering staat niets je pralinecreaties meer in de weg!