Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010222

|

Model: RCHM-100

Tweedehands Commerciële burgermaker - 100 mm

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 89,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 84,55
5+
10%
€ 80,10
10+
15%
€ 75,65
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Diameter: 10 mm
  • Roestvrij staal
  • Incl. 500 scheidingsbladen
  • Antislip rubberknoppen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type voeding
Handmatig
Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Papieren schijven
500 Pc
Diameter van de pasteitjes
100 mm
Afmetingen (LxWxH)
21 x 29 x 27.5 cm
Gewicht
4.8 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
28 x 24.5 x 32 cm
Verzendgewicht
5.6 kg

Bezorgpakket

  • Commerciële burgermaker RCHM-100
  • 500 scheidingsvellen (diameter: 10 cm)

Productomschrijving

Commerciële burgermaker - 100 mm

Met de commerciële hamburgermaker RCHM-100 van Royal Catering, restaurant en cateringbenodigdheden, kunt u perfect gevormde hamburgers bereiden. En dit in een paar eenvoudige stappen! De burgerpers is speciaal ontworpen voor professioneel gastronomisch gebruik en kan eenvoudig worden geïntegreerd in elke productieketen.
De commerciële hamburgermaker RCHM-100 is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kunt werken. U kunt heerlijke burgers maken van gehakt, vis of groenten - er zijn geen grenzen aan wat u kunt doen!
De container is gevuld met de nodige ingrediënten, die vervolgens worden gebruikt om een compacte hamburger te maken. Dankzij de exacte vorm van de burgermaker is elke hamburger pastei gemaakt van exact dezelfde hoeveelheid ingrediënten en heeft deze een diameter van 100 mm. Het vlees blijft perfect sappig.
De burgermaker is gemaakt van geanodiseerd aluminium. De foliehouders en containers zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust roestvrij staal. Vanwege het uitgebreide ontwerp en de professionele constructie is de commerciële hamburgermaker RCHM-100 zeer robuust en duurzaam, zelfs bij intensief gebruik.
Voor de productie van hamburgers worden cellofaanfolies met een diameter van 100 mm gebruikt. De foliehouder houdt de folies veilig en is zodanig geplaatst dat een snelle en efficiënte werking mogelijk is. Dankzij de folies komt de burger-patty niet in contact met handen of de machine zelf, waardoor het hele proces zeer hygiënisch is.
Het professionele apparaat wordt bediend met een eenvoudig hefboommechanisme. De expansiekop wordt uit de container getrokken door de hoofdhendel op te tillen. De container wordt vervolgens gevuld met het vlees of andere ingrediënten. Door de hendel omlaag te duwen, wordt de expansiehouder naar beneden geduwd en wordt de burger gevormd. De hamburger kan eenvoudig worden verwijderd van de machine met een andere hendel van de hefboom. Het vlees blijft perfect sappig.
Alle onderdelen van de commerciële hamburgermaker RCHM-100 zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen snel en efficiënt worden schoongemaakt met de gebruikelijke wasmiddelen. Dankzij het compacte formaat is de machine ruimtebesparend en kan hij op allerlei oppervlakken worden geplaatst vanwege de antislip rubberen knoppen.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht