Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20012012

|

Model: RCPKF 13DSH

Tweedehands Elektrische friteuse - 13 L - 5.000 W - aftapkraan - koude zone - met onderkast

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 239,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 227,05
5+
10%
€ 215,10
10+
15%
€ 203,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Efficiënt - grote inhoud van 13 l en 5.000 W vermogen ideaal voor grote hoeveelheden gefrituurd voedsel
  • Veelzijdig - Temperatuurbereik tussen 60 - 200 °C is eenvoudig te regelen via de thermostaat en ideaal voor verschillende soorten voedsel zoals fish and chips
  • praktisch - koude zone beschermt zinkende delen tegen verbranding en de onderkast biedt opbergruimte
  • Duurzaam - dankzij het gebruik van roestvrij staal en duurzame constructie
  • Hygiënisch - dankzij een aftapkraan kan de olie gemakkelijk en schoon worden geleegd
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
400
Vermogen [W]
5000
Frituurmand [mm]
250 x 250 x 120
Max. vermogen [W]
5000
Afmetingen tank [cm]
33 x 30 x 20
Temperatuurbereik [°C]
60-200
Timer
Nee
Aftapkraan
Ja
Met kast
Ja
Thermische bescherming
Ja
Totale capaciteit
13 l
Afmetingen (LxWxH)
52 x 36 x 92 cm
Gewicht
15.6 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
58 x 42 x 97 cm
Verzendgewicht
18.1 kg

Bezorgpakket

  • Elektrische friteuse RCPKF 13DSH met onderkast
  • mand met handvat
  • omslag
  • Levering ZONDER stekker.

Productomschrijving

Zeer functionele professionele elektrische friteuse met onderkast

Met de elektrische friteuse RCPKF 13DSH en de ruime onderkast zit je goed. Met een reservoirinhoud van 13 l en een vermogen van 5.000 W is het apparaat ideaal voor professioneel gebruik in restaurants, snackbars of foodtrucks. Ook op het gebied van friteuses staat Royal Catering, dé online retailer voor horecabenodigdheden en kookapparatuur, voor doordachte functionaliteit, eenvoudige bediening en onderhoud en praktisch design.

Nog meer friet in minder tijd met de friteuse van Royal Catering

De gastro friteuse is voorzien van een 13 liter bak. In één handeling bak je snel en moeiteloos grote hoeveelheden frites, kippenvleugels, uienringen of gamba's. Dankzij het instelbare temperatuurbereik van 60 - 200 °C kan bijna elk gerecht - of het nu vers of diepgevroren is - krokant en to the point worden bereid. Duidelijk geplaatste indicatielampjes geven aan wanneer het apparaat aan het opwarmen is of de olie op de optimale temperatuur is.
Met een vermogen van 5.000 W is de olie in de friteuse met koude zone extreem snel op temperatuur en kan ook grote hoeveelheden voedsel in korte tijd perfect en gelijkmatig garen. De geïntegreerde koude zone zorgt bovendien voor een snellere opwarming en zorgt er bovendien voor dat inzinkende restjes van de gefrituurde etenswaren niet aanbranden. De olie blijft langer vers en het voedsel wordt beschermd tegen acrylamide. De hanger voor de frituurmand van 250 x 250 x 120 mm is een standaard, die er ook voor zorgt dat etenswaren gemakkelijk uitlekken en indien nodig kunnen worden gekoeld. Ook is de mand voorzien van een cool-touch handvat dat beschermt tegen brandwonden tijdens het frituren.
De elektrische friteuse en de onderkast zijn gemaakt van RVS. Het hoogwaardige materiaal is zeer goed bestand tegen roest en daardoor zeer duurzaam. Daarnaast is het door zijn hygiënische en smaakloze eigenschappen zeer geschikt voor het verwerken van voedsel. De gladde oppervlakken zijn bijzonder gemakkelijk schoon te maken. Een ander pluspunt is de in de onderkast geïntegreerde aftapkraan, waarmee oude olie snel en voordelig kan worden afgetapt. Bovendien beschermt de meegeleverde hoes tegen vuil en vervuiling buiten gebruik.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan deze Elektrische friteuse een constante temperatuur van 200 ° C behouden?

Het is normaal dat de temperatuur daalt zodra er voedsel in het Frituur wordt geplaatst. De analoge thermostaat houdt de temperatuur zoveel mogelijk op peil, maar is onderhevig aan schommelingen. Een constante temperatuur van 200 ° C kan daarom niet worden gegarandeerd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht