Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20012014

|

Model: RCPSF 18ETH

Tweedehands Elektrische friteuse - 2 x 11 L - Royal Catering - 230 V

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 219,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 208,05
5+
10%
€ 197,10
10+
15%
€ 186,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • ruim - twee zeer grote containers voor grote hoeveelheden gefrituurd voedsel - 2 x 11 l capaciteit / 18 l olie-inhoud
  • snel – zeer korte opwarmtijd dankzij twee verwarmingselementen van 3.000 W
  • gemakkelijk te onderhouden - eenvoudig schoon te maken dankzij aftapkranen, roestvrijstalen oppervlakken en verwijderbare verwarmingselementen
  • Nauwkeurig - Thermostaat handhaaft precies de gewenste temperatuur tussen 60 en 200 °C
  • beschermd – twee afdekkingen voor de nacht voorkomen vervuiling van de olie
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
6000
Frituurmand [mm]
200 x 220 x 100
Max. vermogen [W]
6000
Afmetingen tank [cm]
21 x 30 x 18
Timer
Nee
Aftapkraan
Ja
Met kast
Nee
Thermische bescherming
Ja
Inlaatcapaciteit
18 l
Totale capaciteit
22 l
Afmetingen (LxWxH)
56.5 x 49 x 33.5 cm
Gewicht
13.8 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
61 x 53 x 38 cm
Verzendgewicht
14.8 kg

Bezorgpakket

  • Elektrische friteuse RCPSF 18ETH
  • 2 manden
  • 2 dekens
  • handleiding

Productomschrijving

De ruime tweepersoonskamer Elektrische friteuse van Royal Catering

Verwacht je veel gasten in je restaurant die gerechten met friet willen eten, dan zit je goed met de Elektrische friteuse RCPSF 18ETH. De twee frituurpannen bieden een totale inhoud van 22 l. Twee krachtige verwarmingselementen met in totaal 6,000 W brengen de frituurolie snel op de gewenste temperatuur. De Frituur biedt dus de beste voorwaarden om uw gasten net zo betrouwbaar te voorzien van verse friet bij feestelijke evenementen in een congreshotel als bij openluchtevenementen met veel hongerige fans.

De krachtige Frituur uit de cateringbehoefte van Royal Catering

De dubbele Frituur is uitgerust met twee containers van 11 l. Om te frituren vul je ze met maximaal 9 liter olie per stuk. Hierdoor heb je de mogelijkheid om grote hoeveelheden friet tegelijk te bakken. De Friteuse gastro kan op vele manieren worden gebruikt in de professionele horeca, waar hij wordt gebruikt voor het serveren van vis, groenten of kleinere snacks. Omdat beide frituurpannen onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt, is ook het gelijktijdig bereiden van verschillende gerechten geen probleem.
Dankzij de hoge prestaties van de twee verwijderbare verwarmingselementen van 3.000 W bereikt de olie in de Frituur snel de maximale temperatuur van 200 °C. Bij het bereiken van een temperatuur van ca. 180 °C kunnen door de capaciteit en het tankvolume in korte tijd grote hoeveelheden friet worden geproduceerd. De uiterst gevoelige thermostaat houdt de warmte van de oliepan op een constante temperatuur voor een optimaal braadresultaat.
De Elektrische friteuse RCPSF 18ETH frituurmanden zijn elk 200 x 220 x 100 mm groot en voorzien van warmte-isolerende handgrepen. De fijnmazige manden kunnen aan een beugel aan de rand van het bassin worden gehangen om de olie af te tappen.
De dubbele Friteuse gastro is gemaakt van roestvrij staal, dat door zijn hygiënische eigenschappen zeer geschikt is voor het verwerken van voedsel. Bovendien zijn de gladde oppervlakken bijzonder onderhoudsvriendelijk. Een ander pluspunt bij het schoonmaken zijn de uitneembare verwarmingselementen, zodat alle oppervlakken in de container moeiteloos kunnen worden bereikt. Met de aftapkranen wordt de olie eenvoudig en snel afgetapt.
Na het schoonmaken of wanneer een bak niet nodig is, kan deze worden afgesloten met het deksel zodat stof of andere verontreinigingen niet in de vetpannen kunnen komen. De antislip rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand in elke keuken.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht