Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010006

|

Model: RCKF 16DSH

Tweedehands Elektrische friteuse - 2 x 16 liter - 400 V - onderkast

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 539,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 512,05
5+
10%
€ 485,10
10+
15%
€ 458,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 30 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • twee zeer grote bakjes voor elk maximaal 3 kg friet - inhoud 2 x 16 l / oliecapaciteit 2 x 10 l
  • zeer korte opwarmtijd door twee verwarmingselementen van 6.000 W
  • eenvoudige reiniging dankzij aftapkranen, roestvrijstalen oppervlakken en verwijderbare verwarmingselementen
  • zelfstaand dankzij de elegante onderkast
  • Veilige bediening dankzij automatische uitschakeling en bescherming tegen oververhitting
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
400
Vermogen [W]
2 X 6000
Frituurmand [mm]
250 x 230 x 120
Max. vermogen [W]
12000
Afmetingen tank [cm]
33 x 25.5 x 20
Temperatuurbereik [°C]
60-200
Afmetingen behuizing [cm]
52 x 39.5 x 70
Timer
Nee
Aftapkraan
Ja
Met kast
Ja
Thermische bescherming
Ja
Inlaatcapaciteit
20 l
Totale capaciteit
32 l
Afmetingen (LxWxH)
68 x 53 x 95 cm
Gewicht
31.74 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
75 x 60 x 97 cm
Verzendgewicht
38.4 kg

Bezorgpakket

  • Elektrische friteuse RCEF-16DSH inclusief onderkast
  • 2 manden met handvaten
  • 2 deksels
  • 2 verwarmingselementen met bedieningspaneel
  • 2 aftapkranen
  • Levering ZONDER stekker.

Productomschrijving

Elektrische friteuse - 2 x 16 liter - 400 V - onderkast

Met de RCKF-16DSH elektrische friteuse ben je in de beste positie om grote hoeveelheden frites te bereiden. Met een totale containerinhoud van 32 l en twee hoogspanningsaansluitingen met elk een vermogen van 6.000 W voorziet het apparaat uw gasten bij feestelijke evenementen in een congreshotel net zo betrouwbaar als bij sportevenementen met veel hongerige fans. Dankzij de elegante onderkast van roestvrij staal kan de dubbele friteuse ook vrijstaand worden gebruikt.
De dubbele friteuse is uitgerust met twee bakken van 16 l, die elk met maximaal 10 l olie kunnen worden gevuld. Hiermee bak je in totaal tot 6 kg friet tegelijk. Hij is veelzijdig in professioneel gebruik en is ook geschikt voor het serveren van vis, groenten of kleine snacks. Beide braadpannen zijn los van elkaar te gebruiken, waardoor je verschillende gerechten tegelijkertijd bereidt.
Twee krachtige en afneembare verwarmingselementen, elk met een vermogen van 6.000 W, evenals de nauwkeurige en efficiënte 400 V-voeding door 3-fase motoren maken het apparaat bijzonder krachtig. Zo bereikt de olie in de friteuse razendsnel de maximale temperatuur van 200 °C. Zodra een temperatuur van ca. 180 °C is bereikt, kunt u dankzij het vermogen en het tankvolume in slechts 4 tot 5 minuten grote hoeveelheden friet produceren. Hierdoor kunt u uw gasten na deze korte tijd al 50 tot 60 porties vers gebruinde frites aanbieden. De uiterst gevoelige thermostaat houdt de hitte van de oliepan op een constante temperatuur voor optimale kookresultaten.
De frituurmanden van de elektrische friteuse RCKF-16DSH hebben elk een afmeting van 25 x 23 x 12 cm en zijn voorzien van warmte-isolerende handgrepen. De fijnmazige manden kunnen aan een beugel aan de rand van het bassin worden gehangen om de olie af te tappen. Etensresten die door afkoeling uit de frituurmanden vallen of naar beneden zakken, verzamelen zich in de koude zone aan de onderkant en verbranden niet. De olie behoudt zo zijn natuurlijke smaak.
De dubbele elektrische friteuse en de onderkast zijn gemaakt van RVS, wat door zijn hygiënische eigenschappen zeer geschikt is voor het verwerken van voedsel. Bovendien zijn de gladde oppervlakken bijzonder onderhoudsvriendelijk. Een ander pluspunt bij het schoonmaken zijn de uitneembare verwarmingselementen, zodat alle oppervlakken in de container moeiteloos kunnen worden bereikt. Met de aftapkranen in de onderkast kan de olie snel en eenvoudig afgetapt worden. Dit betekent dat verontreinigde olie die zich in de koude zone heeft opgehoopt tijdens bedrijf kan worden verwijderd en verse olie kan worden bijgevuld.
Wanneer de verwarmingskoppen worden verwijderd, schakelt een zekering het apparaat automatisch uit en beschermt zo tegen ongevallen. Daarnaast is de friteuse voorzien van een thermische zekering die beschermt tegen oververhitting. Na reiniging of wanneer een container niet nodig is, kan deze met het deksel worden afgesloten en beschermd tegen stof of andere verontreinigingen. De antislip rubberen voetjes zorgen voor een veilige stand in elke keuken.
Het bedieningspaneel is zeer overzichtelijk ingedeeld. De aan-schakelaar licht op zodra je het apparaat aanzet. De temperatuur wordt ingesteld met een traploze draaiknop. Met behulp van het indicatielampje zie je wanneer het apparaat aan het opwarmen is of wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer de olie heet genoeg is om te frituren. Elke container is voorzien van een eigen bedieningspaneel en wordt gevoed door een eigen stroomaansluiting.
De geïntegreerde ruime onderkast meet 52 x 39,5 x 70 cm en heeft een inhoud van 144 l. Hij is voorzien van ventilatiesleuven aan de zijkanten waardoor overtollige warmte kan ontsnappen. De twee deuren die de kast tot op de grond bedekken, kunnen eenvoudig worden geopend met twee handgrepen. Binnenin vind je opbergruimte voor ongevoelige voorwerpen zoals oliecontainers, maar bovenal kun je via de onderkast eenvoudig bij de aftapkranen, die onopvallend zijn geplaatst. De kast overtuigt door zijn robuuste constructie. Op vier stevige poten vindt hij zijn plaats in elke keuken.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een koude zone in friteuses?

Als je frituurt, blijft er altijd voedselresten op de grond liggen. De koude zone voorkomt dat deze resten tijdens het frituren verbranden. Als de friteuse is uitgerust met een aftapkraan, kan de vervuilde olie in de koude zone ook tijdens gebruik uit de container worden verwijderd.

Is het apparaat gemakkelijk te verzorgen?

In veel opzichten is het gemakkelijk schoon te maken. De olie wordt binnen enkele seconden uit de tank verwijderd met behulp van de aftapkraan. De oppervlakken zijn glad en daarom gemakkelijk schoon te maken omdat het apparaat is gemaakt van roestvrij staal. Het verwarmingselement en het bedieningspaneel kunnen volledig worden verwijderd, zodat alle gebieden in de friteuse gemakkelijk bereikbaar zijn voor reiniging.

Wat is de maximale hoeveelheid olie die ik kan gebruiken om te frituren?

Het verwarmingselement in de friteuse is uitgerust met twee markeringen, die de minimale en maximale vulhoeveelheid van de olie aangeven. Met een inhoud van 16 liter komt de maximale markering overeen met ongeveer 10 liter olie.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht