Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20011009

|

Model: RCWG-1500-W

Tweedehands Frietverwarmer - 350 W

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 79,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 75,05
5+
10%
€ 71,10
10+
15%
€ 67,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • breed temperatuurbereik 30 tot 90 °C
  • efficiënt en snel verwarmingsvermogen van in het totaal 350 W
  • gemakkelijk te onderhouden, uitneembare inschuiflade
  • nauwkeurige thermostaat voor constante temperaturen
  • robuuste en gemakkelijk te onderhouden RVS behuizing
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
350
Afmetingen GN-container [cm]
23.7 x 29.8 x 15
Temperatuurregeling
Ja
Afmetingen (LxWxH)
37 x 26.5 x 26.8 cm
Gewicht
5.35 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
42 x 33 x 31 cm
Verzendgewicht
6.5 kg

Bezorgpakket

  • Frietverwarmer RCWG-1500-W
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Frietverwarmer - 350 W

U hebt frietjes klaargemaakt? Dan is de frietverwarmer RCWG-1500-W het perfecte hulpmiddel om deze heerlijke snack warm te houden totdat uw gasten aankomen. Of het nu in een hotel is, een snackbar of een catering-event, met het warmhoudapparaat bent u voorbereid op elke menigte. De frietjes blijven heerlijk knapperig en warm, en met een beetje ketchup of mayonaise, zullen uw gasten er dol op zijn.
Met de frietverwarmer kunt u friet en ander gefrituurde voeding en snacks lang warm houden zonder het risico te lopen dat ze oververhit of aangebrand raken. Het warmhoudapparaat heeft een regelaar waarmee u elke temperatuur tussen 30 en 90 °C precies kunt instellen. Dit geweldige bereik heeft het voordeel dat u altijd nauwkeurig de temperatuur kunt kiezen die u nodig hebt om de betreffende voeding te verwarmen.
Het warmhoudapparaat is onderaan uitgerust met een verwarmingsplaat, die efficiënt en snel op de gewenste temperatuur kan worden gebracht met 350 watt. Aan de voorzijde bevindt zich een verlichte aan/uit-schakelaar, die is voorzien van een transparant, gemakkelijk te onderhouden kunststof. Zodra het apparaat is ingeschakeld, gaat de schakelaar branden en kunt u met de draaiknop de gewenste temperatuur instellen.
De bak van het warmhoudapparaat is uitgerust met een inschuiflade met gaten, zodat vetresten gemakkelijk kunnen weglopen. Alles blijft lekker knapperig. Het kan na gebruik gemakkelijk worden verwijderd om deze af te wassen en kan ook gemakkelijk in de vaatwasmachine worden gereinigd.
Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en u zal er lange tijd plezier aan hebben. Omdat het materiaal vooral gekenmerkt wordt door zijn robuustheid en weerstand, zijn er ook na intensief gebruik nauwelijks tekenen van slijtage. Bovendien is het zeer geschikt voor de keuken, omdat het zonder problemen in contact kan komen met water en de uitstekende hygiënische eigenschappen goed zijn voor de gezondheid. Daarnaast is het gebruikte roestvrij staal zeer eenvoudig schoon te maken, zonder dat u speciale reinigingsmiddelen moet gebruiken.
Een technisch geavanceerde thermostaat zorgt ervoor dat het ingestelde aantal graden altijd wordt behouden. De temperatuur kan eenvoudig worden aangepast met behulp van een draaiknop. De thermostaat registreert de warmte, zorgt voor een gelijkmatige toevoer van warmte en helpt energie te besparen. Een oranje LED geeft aan wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.
Voor uw veiligheid zijn ventilatiesleuven geïntegreerd in de behuizing van het warmhoudapparaat. Deze dienen als bescherming tegen oververhitting. De rubberen pootjes van de frietverwarmer met warmtebrug uit het horeca assortiment van Royal Catering zorgen voor een veilige en zachte stand.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht