Geen Reviews
Wees de eerste om dit product te beoordelen
Item:
EX20012444
|
Model:
RCCC-100-WT
Tweedehands Koelvitrine - 100 L - Royal Catering - 3 niveaus - wit
1/6
Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
Alles in één oogopslag met de perfecte koelvitrine voor cafés, hotels & bistro's
Of het nu gaat om taarten, desserts, slakommen, fruit, sandwiches of koude dranken: met de Koelvitrine RCCC-100-WT van Royal Catering, de experts voor hoogwaardige horecabenodigdheden, wordt alles smakelijk gepresenteerd . Plaats de uitnodigende Taart vitrine naast de toonbank in uw café, bistro of buffet in het hotel, zodat uw gasten direct op de hoogte zijn van het aanbod.
Professionele koelkasten voor de horeca van Royal Catering
Op drie niveaus heb je voldoende ruimte voor taarten, sandwiches, fruitsalades of karaffen met milkshakes en smoothies. De twee planken hebben de afmetingen 64,5 x 32,5 " en bieden zo een royale presentatieruimte. Deze planken verdelen het 100 l interieur van de Gekoelde toonbank optimaal in. Dankzij het gebogen front van gehard glas hebben uw klanten altijd van alle kanten een perfect zicht op de heerlijke producten.
De geïntegreerde led-verlichting zet het gekoelde eten in het juiste licht, zodat de gasten ook in een donkere omgeving kunnen zien welke lekkernijen er worden aangeboden. De Taartenteller kan eenvoudig worden uitgerust via de achterste schuifdeur. De digitaal regelbare thermostaat regelt het temperatuurbereik van 2 - 10 °C en zorgt zo voor een optimale temperatuurregeling voor de meeste etenswaren en dranken.
De ruime Koude teller staat voor een stabiele standaard op vier rubberen voetjes die de vloer beschermen tegen mogelijke krassen wanneer deze wordt verplaatst. De gebruikte materialen, zoals kunststof en gehard glas, zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en daarom hygiënisch, wat vooral belangrijk is in de gastronomie.