Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010434

|

Model: RCFZ-W88L

Tweedehands Mini vriezer - 88 liter - 180 watt

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 499,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 474,05
5+
10%
€ 449,10
10+
15%
€ 424,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 30 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • royale glazen deur voor een sfeervolle presentatie
  • inclusief 3 uitneembare planken
  • gehard dubbel glas voor goede isolatie
  • zelfsluitende deur met veiligheidsslot
  • energiebesparende LED-binnenverlichting
  • Robuuste stalen behuizing met aluminium binnenbekleding
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Aluminium
Gepoedercoat staal
Kleur
Wit
Spanning [V]
230
Energieklasse
E
Vermogen [W]
180
Klasse geluidsniveau
D
Nominale ingangsstroom [A]
1.2
Type licht
LED
Voetafstelling [mm]
20
Beschermklasse
L
Afmetingen schap [cm]
46 x 16,5 / 46 x 37,5 / 46 x 37,5
Koeltemperatuur [°C]
-7 - 24
Koelmiddel - koelvloeistof
R290
Licht
Ja
AEC (jaarlijks energieverbruik) [kWh]
3264
Inhoud
88 l
Geluidsvermogen
46 dB
Afmetingen (LxWxH)
52 x 59.5 x 68.5 cm
Gewicht
35.85 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
62.5 x 56 x 73 cm
Verzendgewicht
38.4 kg

Bezorgpakket

  • Diepvriezer RCFZ-W88L
  • 3 planken
  • 2 sleutels
  • ijsschraper
  • handleiding

Productomschrijving

Mini vriezer - 88 L - 180 watt

De mini vriezer RCFZ-W88L van Royal Catering dient als moderne oplossing voor het invriezen en bewaren van voedsel of maaltijden. Met zijn compacte afmetingen, een afsluitbare glazen deur en praktische binnenverlichting is deze fraaie, compacte vriezer ideaal voor gebruik in professionele keukens in horeca, fastfoodrestaurants, snackbars en meer.
Met deze minivriezer kunt u uw klanten op een bijzonder aantrekkelijke manier een verscheidenheid aan gerechten presenteren: de voorkant van de kast heeft een grote glazen deur waardoor u in één oogopslag de hele inhoud kunt zien. Op deze manier kan tot 88 l aan goederen worden opgeslagen en gekoeld. Ideaal voor alle horecagelegenheden die hun producten op een aantrekkelijke manier willen presenteren.
Uitgerust met drie praktische legborden, maakt het koelapparaat het mogelijk om verschillende koelproducten overzichtelijk en gescheiden in de koelkamer te rangschikken. De afzonderlijke planken zijn uitneembaar en kunnen naar wens worden gebruikt en gecombineerd. En omdat de roosters niet vast gemonteerd zijn, zijn ze ook bijzonder gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.
De glazen voordeur van de vriezer is gemaakt van gehard dubbel glas, waartussen een luchtzak zit die als thermische isolatie fungeert. Omdat dit een uitwisseling van temperatuur tussen de koude binnenkant en de warme buitenkant verhindert, blijft de temperatuur in de koelkamer constant, zodat al het voedsel altijd optimaal wordt gekoeld.
Omdat de glazen deur zelfsluitend is en een praktische handgreep heeft, kun je de vriezer op elk moment gemakkelijk openen en sluiten. Daarnaast is de deur voorzien van een veiligheidsslot, dat met de 2 meegeleverde sleutels snel en eenvoudig te bedienen is en de inhoud van de kast veilig beschermt tegen onbevoegde toegang.
Om de inhoud altijd in één oogopslag te zien, is de koelkamer voorzien van sfeervolle binnenverlichting. De gebruikte LED-lampen hebben als voordeel dat ze extreem energiebesparend zijn en lang houdbaar zijn. Vooral voor langdurig gebruik in de horeca biedt de vriezer daarom een kostenbesparende oplossing.
Met zijn solide stalen behuizing en binnenbekleding van gebosseleerd aluminium is de vriezer bijzonder robuust en duurzaam. De aluminium bekleding van de koelkamer dient als extra isolatie en sluit de kou veilig binnen. Bovendien kunnen de gladde metalen oppervlakken gemakkelijk worden gereinigd en garanderen ze ook een aantrekkelijke uitstraling.
Het moderne koelsysteem van de vriezer wordt aangedreven door een compressor die met 180 W bijzonder efficiënt werkt en ervoor zorgt dat de betreffende doeltemperatuur snel wordt bereikt. De vriezer is in te stellen op elke temperatuur tussen -7°C en -24°C, die op peil wordt gehouden door een energiebesparende, automatische thermostaat. Dit biedt de mogelijkheid om de koeling aan te passen aan verschillende goederen en producten. Bovendien voorkomt de intelligente koel- en ventilatietechnologie de vorming van dikke ijslagen in de koelkamer.
Dunnere ijsafzettingen kunnen snel en eenvoudig worden verwijderd met de meegeleverde ijskrabber. Het klassieke en eenvoudige ontwerp van de witte vriezer maakt het mogelijk om deze te combineren met elke interieurstijl. Daarnaast zorgen vier verstelbare en antislip rubberen voetjes voor een stevige stand.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

IJsvorming vermindert de capaciteit van mijn vriezer, wat kan ik doen?

Bij de levering is een ijskrabber inbegrepen waarmee u het ijs kunt verwijderen. Dit creëert niet alleen meer ruimte, maar verhoogt ook de efficiëntie van het apparaat.

Sluit de deur automatisch?

Ja, de deur sluit automatisch en gemakkelijk.

Zijn er waarborgen?

De deur is voorzien van een slot om onbevoegde toegang te voorkomen. Bij de levering zijn twee sleutels inbegrepen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht