Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010992

|

Model: RCGK-48L-A

Tweedehands Minikoelkast - Minibar - 48 l - wit - Royal Catering

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 149,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 141,55
5+
10%
€ 134,10
10+
15%
€ 126,65
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Ruim - minikoelkast met een grote capaciteit van 48 liter voor het koelen van eten en drinken
  • Stil - een van de stilste minibars op de markt met een geluidsniveau van slechts 35 dB
  • Praktisch - minikoelkast met extra ijsvak voor extra koele versnaperingen
  • Efficiënt - de kleine koelkast koelt betrouwbaar tot 0 tot 10 °C en houdt drankjes en snacks vers tot ze klaar zijn om te eten
  • Gemakkelijk schoon te maken - perfect voor hotels, bars en hostels dankzij onderhoudsvriendelijke materialen en uitneembaar inzetrooster
  • Eenvoudig te reinigen design
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Type installatie
Vrijstaand
Materiaal
Plastic
Staal
Schuim
High Impact Polystyreen (HIPS)
Kleur
Wit
Spanning [V]
230
Energieklasse
E
Vermogen [W]
60
Klasse geluidsniveau
C
Afmetingen schap [cm]
37,6 x 12,5
Koelmiddel - koelvloeistof
R600a, 12 g
Netsnoer
1.8 m
Inhoud
45 l
Geluidsvermogen
39 dB
AEC (jaarlijks energieverbruik) [kWh]
80
Afmetingen (LxWxH)
45 x 45 x 49.5 cm
Gewicht
13.6 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
50.5 x 50 x 54 cm
Verzendgewicht
15.4 kg

Bezorgpakket

  • Minikoelkast RCGK-48L
  • Rooster invoegen
  • Bedieningsinstructies

Productomschrijving

Koel, compact, handig: de minikoelkast van 48 liter voor elke kamer

Zin in een verfrissing? Grijp dan naar de minikoelkast van Royal Catering en geniet op elk moment van koude drankjes en snacks. De moderne minibar heeft een inhoud van 48 liter en werkt bijzonder stil. Met slechts 35 dB is de elektrische koelbox een van de stilste modellen op de markt - perfect om het apparaat op te stellen in gasten- of hotelkamers, in gezellige bars of hostels. Een ander pluspunt: de kleine koelkast heeft ook een ijscompartiment.

De Koninklijke Horeca koelkast: klein van buiten, groot van binnen

Met een capaciteit van 48 liter biedt de minibar voldoende ruimte om je gasten in hun hotelkamer te voorzien van verschillende gekoelde drankjes, maaltijden of snacks. Tegelijkertijd zorgt het compacte ontwerp ervoor dat de minibar gemakkelijk kan worden ondergebracht. Regel de temperatuur zelf. Aangezien deze minikoelkast een bijzonder groot temperatuurbereik heeft, kun je elke graad tussen 0 en 10 °C instellen. Zo kun je de koeling aanpassen aan de vereisten van speciale dranken en gerechten. De minibar heeft dus altijd de ideale temperatuur.
Deze moderne minibar is bijzonder snel en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de afzonderlijk verwijderbare roosters en compartimenten en de gepoedercoate stalen behuizing kun je stof en vuil soepel en gemakkelijk verwijderen.
De minibar koelkast presenteert alle drankjes en snacks met energiebesparende LED-verlichting. Vanwege de hoge intensiteit verlichten de geïnstalleerde LED-lampjes het interieur volledig en bieden zo duidelijk zicht op de gehele inhoud. LED-lampen zijn bovendien energiezuinig, efficiënt en stralen - in tegenstelling tot gloeilampen - geen contraproductieve warmte uit.
Reguleert u zelf de temperatuur. Omdat deze tafelmodel koelkast een ruim temperatuurbereik heeft, kunt u elke graad tussen 5 en 12 ° C instellen. Het is zelfs mogelijk om de koeling aan bepaalde dranken en maaltijden aan te passen. De minibar biedt dus altijd de ideale temperatuur.
De compacte hotel minibar is ook in hoogte verstelbaar. Aan de onderkant van de bar bevinden zich 4 pootjes, die kunnen worden aangepast door een schroefmechanisme in een hoogte tot 10 mm. Zelfs op een oneffen ondergrond staat deze tafelmodel koelkast dus stevig.
Deze moderne minibar is bijzonder snel en eenvoudig te reinigen. Dankzij de afzonderlijk verwijderbare roosters en compartimenten enerzijds en de gepoedercoate stalen behuizing anderzijds kunnen stof en vuil eenvoudig en snel worden verwijderd. Eten en drinken blijven zo altijd fris en gezond. Een erg onderhoudsvriendelijk product!
Aan de voorzijde van de minibar bevindt zich een praktische draaideur. Deze is aan beide zijden voorzien van stevige beugels om zelfs bij intensief gebruik de stabiliteit te behouden. Door de twee deurbeugels kan worden gekozen of de deur naar links of rechts wordt geopend - afhankelijk van de indeling van de ruimte. Aan de binnenkant van de deur bevinden zich ook handige opbergvakken voor drankjes. Bovendien sluit de draaideur heel stil en zacht.
Dankzij de moderne technologie is deze tafelmodel koelkast uitgerust met het innovatieve Peltier-koelsysteem. Deze koeling zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur snel bereikt wordt en constant gehouden wordt. In tegenstelling tot conventionele koelsystemen is dit systeem bijzonder stil, milieuvriendelijk en duurzaam.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kan ik de openingsrichting van de deur zelf bepalen?

Ja, omdat deze minibar aan beide zijden deurbevestigingen heeft. U kunt dus zelf bepalen naar welke kant de deur geopend - links of rechts, afhankelijk van de kamerinrichting.

Wat moet ik doen als de minibar kapot is?

Wij bieden onze klanten 3 jaar garantie op deze minibar! Bovendien is onze EU-klantenservice altijd beschikbaar. Neem eenvoudigweg contact met ons op!

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht