Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010408

|

Model: RCSF-15D

Tweedehands Onderstel voor friteuse - 62 x 42 cm

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • ruim platform van 62 x 42 cm
  • hoge draagcapaciteit 150 kg
  • in hoogte verstelbare poten
  • hoogwaardige en robuuste roestvrij stalen constructie
  • eenvoudige montage en demontage
  • massieve poten voor een veilige stand
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Afmetingen bovenste plank [cm]
62 x 42
Hoogte onderste plank
23.7 cm
Hoogte bovenste plank
65.1 cm
Draagvermogen - max. capaciteit
150 kg
Aantal inzetstukken
2 Pc
Afmetingen (LxWxH)
41.7 x 60.1 x 65 cm
Gewicht
9.05 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
68 x 49 x 18 cm
Verzendgewicht
10.4 kg

Bezorgpakket

  • Onderstel voor friteuse RCSF-15D
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Onderstel voor friteuse - 62 x 42 cm

Het roestvrij stalen onderstel voor friteuses RCSF-15E van Royal Catering is een hoogwaardige metalen tafel, ontworpen voor professioneel gebruik in horecabedrijven, en biedt een verscheidenheid aan toepassingen. Het is het ideale keukenaccessoire voor hotels, bars, bistro's, fastfood-restaurants of cateringdiensten.
Dankzij de grote platformruimte van 62 x 42 cm biedt het onderstel uit het horeca-assortiment voldoende plaats voor verschillende keuken- en werkapparatuur. De tafel is voornamelijk ontworpen als onderstel voor dubbele friteuses, maar kan ook dienen als een opbergplaats voor wafelijzers, vleesmolens of servies. Het roestvrij stalen onderstel is dus multifunctioneel. Als extra opslagruimte vindt u een andere plank in het onderste gedeelte, waarop u uw keukengerei kunt leggen en bij de hand kunt houden.
Met zijn bijzonder hoge lastcapaciteit tot 150 kg, draagt het onderstel zelfs zware keukenapparatuur, zoals friteuses, en kan daarom met elk keukenaccessoire worden gebruikt. Met name in professionele keukens, waar vaak grote keukenmachines worden gebruikt, kan de tafel dus nuttige diensten verlenen.
Omdat het roestvrij stalen onderstel voor friteuses voorzien is van in hoogte verstelbare poten, kan de hoogte van de tafel aan uw individuele behoeften worden aangepast. De aanpassing maakt het ook mogelijk om oneffenheden op de bodem te compenseren, zodat het platform veilig kan worden gebruikt in een optimale, horizontale positie.
Het onderstel is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en biedt daardoor een zeer hoge stabiliteit en lange levensduur. Daarnaast is roestvrij staal het ideale materiaal voor de professionele omgang met voeding, omdat het metaal een hoge weerstand tegen biologische en chemische reacties heeft.
Het eenvoudige ontwerp van het onderstel garandeert een snelle montage en demontage van de tafel in slechts enkele stappen. De bijbehorende gebruiksaanwijzing is inbegrepen. Het onderstel is dus in erg korte tijd klaar en vormt direct een aanvulling op uw keuken als praktisch keukenmeubel.
Vanwege het extreem stevig ontwerp biedt het roestvrij stalen onderstel voor friteuses een hoge mate van veiligheid tijdens het gebruik. Met name de massieve poten van de tafel zorgen voor de veilige stand van de apparatuur die erop wordt geplaatst, zelfs als deze bijzonder zwaar is. Het onderstel voor friteuses houdt met gemak stand!
Het minimalistische ontwerp van het onderstel past uitstekend in elk modern keukeninterieur. En dankzij de hoogwaardige roestvrij stalen verwerking, is de tafel ook bijzonder eenvoudig schoon te maken. Het roestvrij stalen onderstel voor friteuses RCSF-15D van Royal Catering is daarom de perfecte aanvulling voor elke keuken!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht