Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010353

|

Model: RCBW 2

Tweedehands Serveerwagen - 2 planken - tot 100 kg - ronde buis - voor dranken

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 99,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 94,05
5+
10%
€ 89,10
10+
15%
€ 84,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • 100 kg laadvermogen om onnodige transportroutes te vermijden
  • 2 planken voor meer opbergruimte
  • Roestvrij staal – maakt schoonmaken gemakkelijker en is hygiënischer
  • 4 parkeerremmen – zorgen voor stabiliteit bij het laden en lossen
  • Zwenkwielen bieden hoge mobiliteit
  • Gemaakt van roestvrij staal
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Rem
4 wielen met remmen
Afmetingen schap [cm]
82 x 50 x 3
Dikte metaalplaat [mm]
0.6
Buisdiameter max. [mm]
13
Afstand tussen planken [mm]
480
Max. belasting - capaciteit van één plank [kg]
50
Diameter rol
100 mm
Draagvermogen - max. capaciteit
300 kg
Aantal inzetstukken
2 Pc
Afmetingen (LxWxH)
85 x 52.5 x 94.5 cm
Gewicht
12 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
86 x 56 x 14 cm
Verzendgewicht
12.9 kg

Bezorgpakket

  • 2 kaders
  • 2 planken
  • 4 langsschoren
  • 4 kruisschoren
  • 4 wielen met remmen
  • 4 stootbeschermingsdoppen
  • montage set
  • handleiding

Productomschrijving

Serveerwagen - 2 bladen

In de horeca zijn serveerwagens handige, betrouwbare hulpmiddelen. Deze trolley is geschikt voor het afruimen van servies, maar ook voor het transport van drank en andere producten. De RCBW 2 van Royal Catering kan zowel privé als commercieel worden gebruikt. De serveerwagen heeft twee schappen van 3 cm dikte en een afstand van 48 cm. Hij is gemaakt van roestvrij staal en daarom makkelijk schoon te maken. De schappen zijn stabiel en hebben ieder een draagkracht van 50 kg. De plateaus zijn voorzien van geluiddempende matten, die het rinkelen van glazen en flessen beperken. De vier rubber wielen kunnen 360° worden gedraaid en zijn ieder voorzien van een rem. Dit zorgt ervoor ervoor dat de wagen op zijn plaats blijft staan. Daarmee is deze trolley geschikt voor gladde oppervlakken zoals parket, beton en tegels.
De keukenwagen is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en garandeert daarmee niet alleen een hoge weerstand tegen fysieke en chemische invloeden, het robuuste materiaal zorgt ook voor een langdurig glanzend uiterlijk. Het gladde oppervlak met fijne poriën ondersteunt bovendien een langdurige hygiëne. Onze trolleys zijn zeer duurzaam en veerkrachtig dankzij de hoogwaardige afwerking.
Tussen de twee trays zit een afstand van 48 cm, zodat er ook potten en andere grotere voorwerpen op geplaatst kunnen worden. De trays kunnen zonder problemen tot 50 kilogram per stuk worden beladen. Dankzij het hoge laadvermogen en de grote opslagruimte voorkomt de RVS trolley onnodige gangpaden en vereenvoudigt zo het proces in uw bedrijf.
Het bijzondere aan deze serveerwagen zijn de leuningen met een diameter van 13 mm. Ze dienen als een extra veiligheidsbarrière. De bovenste reling bevindt zich 90 mm boven de lade, terwijl de onderkant 60 mm boven de onderste plank is geplaatst. Dankzij deze oplossing is de serveerwagen ideaal voor het vervoeren van kopjes en mokken met warme dranken, glazen enz.
De transportwagen heeft vier lichtlopende wielen. Elk van de wielen heeft een parkeerrem. De rollen zijn omhuld met speciaal rubber, waardoor de trolley altijd stil kan worden verplaatst, ook als deze volledig beladen is. Daarnaast zijn de lichtlopende zwenkwielen 360 graden draaibaar, zodat de serveerwagen ook bij volle belading moeiteloos verplaatsbaar is in krappe ruimtes. Dankzij de vier beschermkappen behoort schade aan muren of tafelpoten tot het verleden.
De planken maken indruk met hun speciale anti-shock design. De trillingen en het geluid van de trolley worden geabsorbeerd door een extra anti-shock isolatie en garanderen zo comfortabel en stil werken. Hierdoor kan de trolley op elk type vloer worden gebruikt, zoals keramische tegels, houten panelen of parket. Dit garandeert comfortabel, veilig en stil werken.
Het ronde buisprofiel van het frame zorgt voor een goede grip op de handgrepen bij het duwen, waardoor de trolley gemakkelijk door smalle gangpaden gemanoeuvreerd kan worden. Dankzij de constructie van de auto is ook de montage kinderspel. Het benodigde montagemateriaal is bij de levering inbegrepen. Kies vandaag nog voor de Royal Catering RCBW 2 serveerwagen!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht