Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20011021

|

Model: RCSL 2/12

Tweedehands Slushmachine - 2 x 12 liter

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 919,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 873,05
5+
10%
€ 827,10
10+
15%
€ 781,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 30 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • groot totaalvermogen van 2 x 12 liter
  • energiebesparend - economisch efficiënt en kostenbesparend
  • 8 - 12 uren werkcyclus dankzij heavy duty-constructie
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Staal
Polycarbonaat
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
600
Activiteitscyclus [h]
8 - 12
Koeltemperatuur [°C]
-2 - -3
Koelmiddel - koelvloeistof
R290
Lekbak
Ja
Rubberen voeten
Ja
Inhoud
24 l
Aantal containers
2 Pc
Totale capaciteit
24 l
Afmetingen (LxWxH)
49.5 x 40 x 81.4 cm
Gewicht
40.55 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
47 x 56 x 98 cm
Verzendgewicht
54 kg

Bezorgpakket

  • Slush puppy machine RCSL 2/12
  • Montage-accessoires
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Slushmachine - 2 x 12 liter - led

De slushmachine RCSL 2/12 van Royal Catering is speciaal ontworpen voor professionele horecabehoeften en vult uw uitrusting op picknicks en festivals, maar ook in cafetaria's en bars en zelfs in zwembaden aan. Het moderne design van het keukenapparaat kan dranken optimaal presenteren. Het gebruiksgemak en de vervaardiging met duurzame en resistente materialen, ronden het volledige pakket af en maken het apparaat bovendien geschikt voor huishoudelijk gebruik.
De ijsmachine heeft een krachtige motor van 600 W. Dit werkt bijzonder energiezuinig en kostenbesparend. Dankzij de zware constructie heeft de slushmachine een werkcyclus van 8 tot 12 uur. Het roerwerk in de machine zorgt ervoor dat het ijs klontervrij wordt geserveerd en voorkomt dat de kraan verstopt raakt. In de behuizing bevinden zich ventilatiesleuven die de motor beschermen tegen oververhitting. De nachtmodus bespaart u extra kosten, verlengt de levensduur van de compressor en houdt de inhoud vloeibaar.
Met de slushmachine serveer je niet alleen slushijs, maar ook allerlei andere koude dranken, zoals fruitdranken, cocktails of zelfs sorbets. Met een totale inhoud van 24 l is dit apparaat ideaal voor het bewaren van koude dranken. Zo geef je je gasten op elk evenement de nodige verkoeling!
De ijsmachine heeft twee bakken. Elk heeft zijn eigen aandrijving, zodat je verschillende soorten dranken tegelijkertijd kunt bereiden, met verschillende consistenties. Mix bijvoorbeeld twee verschillende soorten siroop en creëer je eigen slush! Jouw creativiteit kent geen grenzen!
De container is gemaakt van voedselveilig en BPA-vrij polycarbonaat en is daardoor onschadelijk voor de gezondheid en bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een hoge slagvastheid en is daarom bijzonder sterk en duurzaam. 
Laat uw klanten niet te lang wachten! De slushmachine is snel en eenvoudig te bedienen met slechts een paar knoppen. Elk van de twee containers heeft onafhankelijke controles. De machine heeft een koelfunctie, waardoor je limonade ook gekoeld kunt verkopen.
De kraan zorgt ervoor dat het slushijs gecontroleerd kan worden afgetapt zonder dat de inhoud morst. De inhoud van de container wordt beschermd tegen vuil door een lichtgewicht, duurzaam deksel. Een lekbak vangt overtollige vloeistoffen op en zorgt voor een schone werkruimte. De koffer staat op rubberen voetjes, zodat hij oppervlakken tegen krassen beschermt terwijl hij stevig staat.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe lang kan de machine blijven draaien?

De machine is ontworpen om lang mee te gaan en heeft een werkcyclus van 8 tot 12 uur .

Is de machine gemakkelijk te gebruiken?

Machines van andere fabrikanten zijn vaak erg ingewikkeld om te bedienen. De slushmachines van Royal Catering zijn eenvoudig te bedienen met twee knoppen. Alle andere processen verlopen automatisch.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht