Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010796

|

Model: RCAM-250

Tweedehands Snijmachine - 250 mm - tot 12 mm - 150 W

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 309,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 293,55
5+
10%
€ 278,10
10+
15%
€ 262,65
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • Traploos instelbare snijbreedte van 0 - 12 mm
  • Snel snijden met 352 tpm en 150 W
  • Voor grote vlees- en worstproducten dankzij messen met een diameter van 250 mm
  • Scherpe, moeiteloze snede door geïntegreerde messenslijper
  • Reliëfoppervlak en soepel lopende rails voor comfortabel en veilig werken
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Vermogen [W]
150
Slijper
Geïntegreerd en halfautomatisch
Rotatiesnelheid blad [tpm]
352
Afmetingen wagen [mm]
185
Afmetingen (LxWxH)
63 x 34 x 37 cm
Gewicht
15.25 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
57 x 47.5 x 43 cm
Verzendgewicht
18 kg

Bezorgpakket

  • Snijmachine RCAM-250
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Snijmachine - 250 mm - tot 12 mm - 150 W

Of u nu flinterdunne mortadella-schijfjes wilt snijden of een goed stuk gehaktbrood, met de snijmachine RCAM-250 snijdt u worst, vlees of kaas precies op de breedte die u nodig hebt voor uw gerechten. Dit maakt het apparaat ideaal voor het bereiden van snacks in het restaurant of van vleeswaren voor cateringevenementen.
De snijbreedte kan zeer nauwkeurig en traploos tussen 0 en 12 millimeter worden ingesteld met een draaiknop. Een meetschaal op de draaiknop geeft u een precies overzicht van de geselecteerde schijfdikte. Afhankelijk van het type worst of vlees, kan de gewenste dikte nauwkeurig en herhaaldelijk worden aangepast. En met een maximale breedte van 12 mm kunnen zelfs zeer dikke plakken worden afgesneden.
Om snel te kunnen werken is het apparaat uitgerust met een 150 watt-motor voor uw cateringbehoeften, waardoor het snijmes een opmerkelijke snijsnelheid van 352 tpm bereikt. Als gevolg hiervan worden worst en vleesproducten snel gesneden om ze geschikt aan te bieden voor uw gerechten.
Met een diameter van 250 millimeter is de snijmes van de snijmachine zelfs geschikt voor grotere worstsoorten zoals mortadella of parmaham. Maar zelfs grote, gekoelde braadstukken kunnen met het snijmes in hapklare plakjes worden gesneden. Voor het snijden van kaas, wat natuurlijk ook mogelijk is met het ingebouwde mes, adviseren wij een snijmes met Teflon-deklaag, waaraan de meeste kazen minder gevoelig zijn. Geschikte accessoires zijn ook te vinden in de assortiment voor slagerijen bij expondo.
Elk mes raakt na verloop van tijd wat bot, vooral als het grotere hoeveelheden voeding moet verwerken. Opdat de onderbreking door het slijpen van het mes niet al te lang duurt en u uit uw werkritme haalt, is er een halfautomatische slijpmachine geïntegreerd in het apparaat, die de geschikte scherpte van het snijmes in slechts enkele stappen herstelt.
Op het reliëfoppervlak kunnen de meeste worst- en vleesproducten veilig worden geplaatst en gemakkelijk met behulp van de stamper naar het mes worden verplaatst. De snijbeweging wordt optimaal ondersteund door de ingebouwde glij- en kogellagers, zodat zelfs grote hoeveelheden gemakkelijk kunnen worden gesneden. De beschermkap en de zorgvuldig geplaatste kunststofhandgrepen zorgen voor de nodige veiligheid.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het mes van de snijmachine slijpen?

Het apparaat heeft een geïntegreerde messenslijper waarmee u het mes indien nodig kunt slijpen. Om dit te doen zet u het mes in beweging en druk lichtjes op de slijpstenen tegen het mes.

Kan ik de snijbreedte instellen?

Met behulp van een draaiknop kan de breedte tussen 0 en 12 millimeter nauwkeurig worden ingesteld en via een meetschaal.

Wat zijn de voordelen van een elektrische snijmachine?

In tegenstelling tot handmatige modellen kunt u met dit apparaat sneller snijden, bespaart u moeizaam handmatig draaien en maakt u de plakken nauwkeuriger.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht