Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20012295

|

Model: RCBC-6.1

Tweedehands tafelsnijder - 1400 RPM - Royal Catering - 6 l

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 419,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 398,05
5+
10%
€ 377,10
10+
15%
€ 356,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • universeel - veelzijdig in gebruik van vlees tot groente
  • ruim - grote capaciteit van 6 l
  • krachtig - krachtig 850 - W-motor met 1400 tpm
  • Onderhoudsvriendelijk - behuizing en mes van roestvrij staal
  • praktisch - opening voor bijvullen en transparant deksel
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
850
Nominale rotatiesnelheid [rpm]
1400
Aantal platen / messen [stk.]
1
Achteruitversnelling
Nee
Totale capaciteit
6 l
Afmetingen (LxWxH)
37 x 32 x 55 cm
Gewicht
19.7 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
41 x 36.5 x 58 cm
Verzendgewicht
21.1 kg

Bezorgpakket

  • tafelsnijder RCBC-6.1
  • handleiding

Productomschrijving

Met de tafelsnijder krijg je fijngesneden vlees en groenten

De tafelsnijder RCBC-6.1 van Royal Catering is ontworpen voor gebruik in de horeca en maakt indruk met zijn extreem hoge werkvolume en een vermogen van 850 W. Het professionele apparaat is ideaal voor Hak, mix en snijd vlees, groenten, kruiden of kaas zodat je verschillende soepgarnituren, taarten en nog veel meer kunt bereiden. Geniet van de voordelen van een functioneel, effectief en duurzaam product!

De krachtige keukensnijder voor uw cateringbehoeften

Met zijn aansprekende en praktische design kan de keukensnijder in elke moderne horecakeuken worden geïntegreerd. De behuizing en de bereidingskom zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en garanderen een snelle en eenvoudige reiniging. Vier antislip rubberen voetjes aan de onderkant van de machine zorgen voor een veilige stand op het werkoppervlak.
Het sikkelvormige hakmes is ideaal voor het malen of grof hakken van voedsel. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal en kan veilig worden gebruikt met zure of zoute voedingsmiddelen. De speciale bewerking van het mes garandeert altijd een perfecte snede zonder het te snijden materiaal negatief te beïnvloeden.
De Tafelsnijder 6 l van de slagerbenodigdheden van Royal Catering is eenvoudig en intuïtief in gebruik. Het apparaat kan via het bedieningspaneel worden in- en uitgeschakeld. Het bereikt een rotatiesnelheid van 1400 rpm. Afhankelijk van de gebruiksduur worden de ingrediënten grof, middelfijn of fijn gesneden - u bepaalt de fijnheidsgraad die voor u perfect is en verwerkt een grote verscheidenheid aan levensmiddelen in enkele seconden.
De uitneembare bereidingspot biedt een totaal volume van 6 l. De kunststof afdekking beschermt tegen mogelijke spatten, vermindert het bedrijfsgeluid en geeft u volledige controle. De handgrepen aan de zijkant van de pot garanderen een veilig en comfortabel transport.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om tartaar of gehakt te maken?

Met de machine bereid je tartaar of gehakt van vlees. Het enige verschil is de verwerkingstijd. Afhankelijk van de hoeveelheid vlees heeft het apparaat ongeveer 20 - 30 s nodig voor tartaar en ongeveer 60 - 90 s voor gehakt.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht