Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010996

|

Model: RCTP-15DT

Tweedehands Thermische container - Roestvrij staal - 15 L - met aftapventiel

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 99,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 94,05
5+
10%
€ 89,10
10+
15%
€ 84,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • voor het warmhouden en transporteren 15 liter voeding en dranken
  • luchtdichte sluiting – warmteopslag dankzij dubbelwandige isolering
  • Aftapventiel voor druppelvrij, nauwkeurig inschenken
  • eenvoudige bediening en reiniging dankzij roestvrij staal van hoge kwaliteit
  • ergonomische Cool-Touch-handgrepen zorgen voor meer veiligheid
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Kleur
Zilver
Afmetingen [mm]
Binnenkant: Ø 300 x 230
Dikte wandisolatie [mm]
15
Inhoud
15 l
Afmetingen (LxWxH)
38 x 41 x 29.7 cm
Gewicht
7.35 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
41 x 41 x 35 cm
Verzendgewicht
8.3 kg

Bezorgpakket

  • Thermische container met aftapventiel RCTP15DT
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Thermische container - Roestvrij staal - 15 L - met aftapventiel

Met de thermische container met aftapventiel RCTP15DT is het veilige en ongecompliceerde transport van warme en koude voeding en dranken gegarandeerd. Royal Catering, uw online-specialist voor horeca-benodigdheden, heeft de thermische container speciaal ontworpen voor de betere horeca zaken, zoals restaurants en hotels, maar ook voor grootkeukens, kantines of cateringdiensten. Als u functionaliteit, duurzaamheid en een aangenaam ontwerp in keukenapparatuur waardeert, is deze 15 liter grote, dubbelwandig geïsoleerde en stapelbare thermische container een onontbeerlijke helper voor uw keuken-crew.
De thermische container met aftapventiel biedt een capaciteit van 15 liter. De container en de bodem zijn gemaakt van hittebestendig, dubbelwandig roestvrij staal. Tussen de twee roestvrijstalen wanden zit een 1,5 cm dikke isolatielaag. De dubbelwandige isolatie behoudt de temperatuur van de voeding en de dranken over een periode van zes tot acht uur, voordat ze daalt.
Het afneembare roestvrij stalen deksel is eveneens voorzien van een dubbelwandige isolatie, die het warmteniveau garandeert. Het is uitgerust met zes makkelijk te bedienen spansluitingen. De slijtvaste en langdurige siliconen afdichtring, die in het deksel is geïntegreerd, zorgt ervoor dat de thermische container tijdens het transport luchtdicht wordt afgesloten.
Het deksel is bovendien voorzien van een ontluchtingsventiel om de hete stoomdruk tijdens het transport van warm voedsel voor het openen af te laten. Om het gebruik van het ontluchtingsventiel zo veilig mogelijk te maken voor de gebruiker, kan het ontluchtingsventiel alleen met behulp van de speciaal gevormde dekselhandgreep worden bediend. De vullingopening van de container wordt zo groot mogelijk gehouden voor de praktische hantering en snelle reiniging.
Om het portioneren te vergemakkelijken, is de thermische container uitgerust met een aftapventiel. Vanaf nu kunt u drankjes en voeding zonder druppelen en nauwkeurig inschenken zonder te spatten. Of het nu in ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven of zelfs op bruiloften is, met behulp van het aftapventiel kunt u uw klanten snel en betrouwbaar voorzien van warme wijn, thee, koffie of soepen.
De container is voorzien van twee ergonomische Cool-Touch-handgrepen, die het transport vergemakkelijken. De containerbodem is bekleed met een flexibele kunststofring. Deze zorgt voor een veilige stand op gladde oppervlakken en beschermt de container tegen schade. De ring vergemakkelijkt ook het comfortabele en veilige stapelen van meerdere containers bovenop elkaar, aangezien het deksel en de kunststofring perfect in elkaar passen.
Door de hoogwaardige verwerking van geborsteld roestvrij staal, scoort de thermische container met aftapventiel ook hygiënische punten. Het containeroppervlak is bestand tegen vervuiling, zoals roest, watervlekken, corrosie of voedselresten. Het eten blijft behouden in smaak en geur. De hoogwaardige verwerking zorgt ook voor een eenvoudig onderhoud en reiniging van de thermische container.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht