Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20010882

|

Model: RCGV-1800

Tweedehands Verticale grill - 4-in-1 - 1.800 W - 31 L

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 119,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 113,05
5+
10%
€ 107,10
10+
15%
€ 101,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Royal Catering
Belangrijkste kenmerken
  • krachtige 1.800 watt voor snelle opwarming
  • snel en efficiënt – hoge temperaturen tot 160 °C
  • gehard glas voor meer stabiliteit en veiligheid
  • gelijkmatig roosteren van alle kanten door rotatie
  • inclusief hoogwaardige, vaatwasmachinebestendige accessoires van roestvrij staal
  • verwijderbare opvangschaal vergemakkelijkt het reinigen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Aluminium
Staal
Kleur
Zilver
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
1800
Max. temperatuur [° C]
160
Max. vermogen [W]
1800
Timer - Tijdsduur
0 - 60 min
Afneembare handvatten
Ja
Controlelampje tijdens gebruik
Ja
Vaatwasserbestendige accessoires
Ja
Max. gewicht vlees
2.5 kg
Max. hoogte vlees
410 mm
Totale capaciteit
31 l
Afmetingen (LxWxH)
39.5 x 32.9 x 51.9 cm
Gewicht
6.1 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
49 x 42 x 60 cm
Verzendgewicht
8.9 kg

Bezorgpakket

  • Verticale grill RCGV-1800
  • Opvangschaal
  • 2 tabletten
  • Draaispies met 2 eindvorken
  • 7 Sjasliek-spiesen
  • 2 vismanden
  • 2 spieshouders (boven en onder)
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Verticale grill - 4-in-1 - 1.800 W - 31 L

Met de verticale grill RCGV-1800 van Royal Catering tovert u vlees, vis of groenten om in smakelijke barbecuecreaties. De gelijkmatige rotatie van de grillspies zorgt altijd voor het perfecte roosteren aan alle kanten van het product. Het ideale spit voor restaurants, cafetaria's, fastfood-restaurants, bistro's en cateringdiensten - maar ook voor kampeervakanties of gezellig thuis.
Dankzij het bijzonder krachtige verwarmingselement, kan de verticale grill werken met 1800 watt en garandeert op die manier een bijzonder snelle opwarming. Bovendien wordt de POWER-tuimelschakelaar gebruikt om in te stellen of het apparaat moet grillen met volledige of halve kracht. U kunt dus altijd beslissen hoeveel tijd u wilt investeren in de bereiding van de gerechten.
De verticale grill heeft een capaciteit van 31 liter en kan hoge temperaturen tot 160 °C bereiken, waardoor het grillproces bijzonder snel en efficiënt verloopt. Via een handige draaiknop kan de timer worden ingesteld op 60 minuten, die de grill na afloop automatisch uitschakelt. Tegelijkertijd hoort u een geluidssignaal om u te informeren dat het grillproces werd beëindigd. U hebt dus altijd de volledige controle over de bereiding van uw grillcreaties.
De transparante schuifdeur van de verticale grill is gemaakt van speciaal gehard glas en biedt een aanzienlijk grotere weerstand tegen fysieke impact en hoge temperaturen dan gebruikelijk glas. Bovendien is de glazen deur voorzien van een cool-touch handgreep, die de gebruiker beschermt tegen mogelijke brandwonden en het gebruik van de verticale grill bijzonder veilig maakt.
Omdat het spit gelijkmatig draait tijdens de bereiding, is het gelijkmatige roosteren aan alle kanten van de grill gegarandeerd. Of het nu gaat om een sappige BBQ-kip, kebab of gegrilde groenten - de verticale grill levert altijd perfecte resultaten. En aangezien gegrilde voeding veel gemakkelijker verteert dan gefrituurde of gebakken gerechten, ondersteunt deze grill dus ook een gezonder voedingspatroon.
Met deze verticale grill ontvangt u een complete set met hoogwaardige accessoires:
  • Draaispies met 2 eindvorken,
  • 2 houders voor de draaispies,
  • 7 kleinere Sjasliek-spiesen.
  • 2 grill-schalen en vismanden.
Alle accessoires zijn gemaakt van stevig roestvrij staal en overtuigen door een lange levensduur. Het materiaal is neutraal in contact met voeding en zeer hygiënisch. De accessoires zijn bovendien vaatwasmachinebestendig en zijn daarom gemakkelijk schoon te maken.
De opvangschaal, eveneens onderdeel van de set, kan in enkele eenvoudige stappen worden verwijderd, waardoor het bijzonder eenvoudig is om gebruikte olie of vet weg te werpen. De verticale grill kan met zijn 4-in-1-functie modulair met de verschillende accessoires worden gebruikt: Een hele kip of kebab op een spit, kleine stukjes groenten en fruit met behulp van de schalen of een groentespies gelijkmatig en al draaiend grillen. Er zijn geen grenzen aan de fantasie! Dankzij het moderne en universele ontwerp past de verticale grill simpelweg in elke keukeninrichting. Het apparaat is daarenboven bijzonder compact ontworpen en vindt daarom gemakkelijk een plaats in elke werkruimte. Slipbestendige rubberen pootjes zorgen ook voor een stevige stand. De verticale grill RCGV-1800 van Royal Catering is het ideale draaispit voor professioneel bereide grillmaaltijden!

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht