Gebruik de Vleessnijder om ingrediënten effectief in reepjes te snijden
Of het nu gaat om salades, pasta's of reepjes Zürich - in reepjes gesneden vlees maakt deel uit van tal van gerechten. De meest effectieve methode voor een gelijkmatige snede is de Vleessnijder van Royal Catering, de experts in horecabenodigdheden. In een paar seconden zijn grote hoeveelheden van de felbegeerde reepjes bereid, die u kunt gebruiken voor uw gerechten. Maar de machine snijdt ook uniforme reepjes rundvlees, kip of varkensvlees ter voorbereiding voor verdere verwerking in de vleesmolen.
De snijmachine voor gelijkmatige reepjes vlees
De constructie van de Snijmachine vleesreepjes is even eenvoudig als effectief. De behuizing van duurzaam en voedselveilig roestvrij staal voldoet aan alle hygiënenormen in de horeca en biedt de nodige stabiliteit om grote hoeveelheden vlees te verwerken. Een grote opslagruimte voor het te snijden voedsel vereenvoudigt de verwerking van de stukken vlees. Deze worden door een opening met een beschermkap naar de roterende messen gevoerd, die het vlees met een snelheid van 96 rpm in het apparaat trekken en in gelijke reepjes snijden. Onder de messen valt het gesneden vlees in een bak die je klaar moet hebben.
Het hart van de Vleessnijder is het snijmechanisme in de machine. Met een vaste snijbreedte van de messen garandeert hij een gelijkmatige verwerking van het vlees. U kunt bladbreedtes van 3, 4 of 5 mm gebruiken, die door Royal Catering voor het apparaat worden aangeboden. De snijrollen met gelijkmatig geplaatste messen bevinden zich in een stevig stalen frame dat volledig in de vleesstrokensnijder wordt geschoven. Daar wordt de snij-unit aangedreven door de machine en snijdt continu reepjes van de vleesplakken die in de machine worden gedaan.
Het verwisselen van de snijrollen is absoluut veilig. Zodra je het deksel met de vulopening optilt, stopt de motor automatisch. Dit voorkomt verwondingen bij het vervangen van de messen en tijdens het gebruik. De Vleessnijder staat op vier rubberen voetjes die trillingen dempen en zorgen voor prettig werken en een stabiele stand.
Of je nu varkensvlees, kip of rundvlees wilt snijden is aan jou, alleen het vlees moet vrij zijn van stukjes botten zodat het apparaat storingsvrij en met het beste resultaat kan werken.