Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20021415

|

Model: S-MIG160DS

Tweedehands MIG/MAG-lasapparaat - 160 A - 230 V - synergie

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 239,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 227,05
5+
10%
€ 215,10
10+
15%
€ 203,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Stamos Germany
Belangrijkste kenmerken
  • krachtig - MIG/MAG-lassen met maximaal 160 A
  • compact - geïntegreerd compartiment voor haspels met een diameter van 200 mm en draadaanvoer met een snelheid van 2-15 m/min
  • modern – IGBT-omvormer en nauwkeurige lasresultaten met synergie voor MIG/MAG
  • flexibel – biedt de lasmethoden MIG MAG, TIG Liftarc, MMA en FLUX
  • Veelzijdig – extra functies zoals Hot Start, Anti-Stick en Arc Force voor elektrodelassen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
ABS
koolstofstaal
Spanning [V]
230
IP-beschermingsklasse
IP21S
Draadsnelheid [m / min]
2-15
Efficiëntie [%]
80
Draaddiameter [mm]
0.6-1.0
Ingangsvermogen [kVA]
4.42
Krachtfactor
0,9
Max. Ingangsvermogen [kVA]
6.8
Isolatieklasse
F
Max. ingangsstroom [A]
26
Max. lasstroom [A]
160
Minimale lasstroom [A]
30
TIG heffen
Ja
Arc force
Ja
Anti-stick
Ja
SYNERGY
Ja
Hot-start
Ja
MMA functie
Ja
Gevulde draad
Ja
Activiteitscyclus [%]
100
Werkelijke stroom ingang [A]
17
MMA-kabel
2 m
Aardingskabel
2 m
Max. diameter van de draadspoel
200 mm
Afmetingen (LxWxH)
47 x 34 x 21 cm
Gewicht
12.7 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
51.5 x 31 x 41.5 cm
Verzendgewicht
13.99 kg

Bezorgpakket

  • lasapparaat S-MIG160DS:
  • MIG-toorts 15 KD met slangenpakket (3 m)
  • Elektrodehouder met kabel (2 m)
  • Aardklem met kabel (2 m)
  • handleiding

Productomschrijving

Het MIG/MAG-lasapparaat combineert flexibiliteit met precisie

Wilt u nauwkeurige lasresultaten met MIG MAG-lassen en toch flexibel blijven? Gebruik dan het MIG MAG-lasapparaat S-MIG160DS van Stamos Germany! Dankzij de nieuwste IGBT-invertertechnologie is het compacte MIG-lasapparaat met synergie ingesteld op een breed scala aan lasparameters. Het geeft u ook de mogelijkheid om een TIG Liftarc-toorts te gebruiken (niet inbegrepen). Wil je gasloos lassen, gebruik hem dan als elektrodelasapparaat of met gevulde draad. Met het MIG MAG-lasapparaat bent u goed voorbereid op elk laswerk.

Alleen de beste instellingen voor uw MIG/MAG-inertgaslasapparaat

Naast de keuze van de lasmethode vindt u op het overzichtelijke bedieningspaneel van het MIG MAG-inertgaslasapparaat talrijke instelmogelijkheden. Dit omvat het type gas of draadmaat dat u gebruikt voor MIG- of MAG-lassen. Met de synergiefunctie coördineert u alle parameters optimaal en bereikt u eersteklas resultaten bij MIG/MAG-lassen. Op twee LED's kunt u altijd de basis lasparameters zoals lasstroom, lasspanning of draadsnelheid in de gaten houden.
Met een draaiknop kunt u de lasstroom en de lasspanning (MIG) traploos instellen. Met een maximale lasstroom van 160 A bereikt u met het inertgas lasapparaat een inschakelduur van {{duty_cycle_11_temp}}%. 

Breid uw laservaring uit met de 230 V MIG/MAG-lasser

Het rollencompartiment voor de draadspoelen tot 200 mm is al geïntegreerd in het compacte MIG MAG-lasapparaat. Gebruik draden met een diameter van 0.6-1.0 mm voor MIG/MAG-lassen. Het 230 V MIG/MAG-lasapparaat voert deze met een draadsnelheid van 2-15 m/min naar de MIG-toorts. Wilt u lassen met draad maar zonder gas? Gebruik dan fluxdraad en stel de polariteit op het apparaat dienovereenkomstig in.
Elektrodelassen is beschikbaar voor reparatiewerkzaamheden of voor buitenlasklussen. Het beschermgas is al geïntegreerd in de coating van de elektrode met een diameter van 4 mm. Dankzij de Hot Start, Arc Force en Anti-Stick functies behaal je de beste lasresultaten. Hot Start verhoogt kortstondig de lasstroom aan het begin van het lassen en u krijgt meteen optimale lasnaden. Dankzij Arc Force las je met een stabielere boog. Anti-Stick voorkomt dat de elektrode blijft plakken.
Met een extra TIG-lastoorts met externe gasaansluiting (niet meegeleverd) kunt u dit lasapparaat in de TIG-lasmodus met Liftarc-ontsteking gebruiken. Dit heeft als voordeel ten opzichte van hoogfrequente ontsteking dat gevoelige elektronische apparaten in de buurt, zoals mobiele telefoons, computers of besturingssystemen, niet worden gestoord. Selecteer hiervoor de overeenkomstige functie op het bedieningspaneel.
Gebruik het professionele lasapparaat MIG MAG met moderne IGBT-invertertechnologie voor effectief laswerk voor een breed scala aan werksituaties en metalen zoals ijzer, staal en hun legeringen, gietijzer, nikkel of koper. Dankzij het compacte ontwerp en de praktische handgreep staat hij overal aan uw zijde.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht