Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20020994

|

Model: S-LS-1

Tweedehands Set soldeerstation met geïntegreerde laboratoriumvoeding + toebehoren

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 179,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 170,05
5+
10%
€ 161,10
10+
15%
€ 152,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. vrijdag 27 september
Laagsteprijs garantie
Stamos Soldering
Belangrijkste kenmerken
  • Veelzijdig 3-in-1 apparaat inclusief soldeerstation, heteluchtstation en laboratoriumvoeding
  • Krachtige 75 watt soldeerbout met een maximale temperatuur van 480°C
  • Heteluchtstroom kan nauwkeurig worden geregeld in acht fasen / gebruiksvriendelijke laboratoriumvoeding (0-30V, 0-5A DC)
  • Uitgebreid assortiment accessoires (o.a. een loeplamp, diverse opzetstukken, precisiegereedschappen) / Praktische handgreep
  • Snel en eenvoudige punten en monden verwisselen / Bescherming tegen elektrostatische lading (ESD)
  • Incl. loeplamp, 9 x soldeerpunten, 4 x heteluchtmondstukken, 1 x soldeerpincet, 1 x desoldeerdraad, 1 x meetkabel, 1 x optilinstrument, 1x heteluchtbouthouder, 1 x soldeerbouthouder met spons, 1 x soldeerbout met soldeerpunt
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Kleur
Zwart
Scherm
LED
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
1000
Luchtstroom [l/min]
120
Rimpelingen
˂ 1 mvrms
Uitgangsstroom [A]
0-5
Nominale ingangsstroom [A]
6
Vergroting
5x / 10x
Spanningsstabiliteit
˂ 0,01% ±2 mV
Spanning van de soldeerstift [mV]
<2
Weerstand van de soldeerstift [Ω]
<2
Heteluchtpistool - temperatuurbereik [°C]
100 - 480
Temperatuurcoëfficiënt
˂ 300 ppm/°C
Temperatuurbereik soldeerbout [°C]
200 - 480
Heteluchtpistool
Ja
Geheugenknoppen
Nee
Vacuümgrijper
Nee
DC voeding
Ja
Solderings rookafvoer
Nee
Digitaal soldeerstation
Ja
Hetelucht soldeerstation
Ja
Soldeerstation met voorverwarmplaat
Nee
Aantal leds
40
Heteluchtpistool - uitgangsvermogen
650 W
Uitgangsvermogen soldeerbout
75 W
Afmetingen (LxWxH)
33.5 x 27 x 20 cm
Gewicht
7.3 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
40 x 30 x 24.5 cm
Verzendgewicht
8.82 kg

Bezorgpakket

  • 3-in-1 apparaat S-LS-1 bestaande uit soldeerstation, heteluchtstation en laboratoriumvoeding
  • vergrootlamp
  • 9 x soldeerpunten
  • 4 x heteluchtsproeiers
  • soldeerpincet
  • Desoldeervlecht (1,5 m)
  • meetkabel
  • component lifter
  • hete lucht strijkijzer houder
  • soldeerbouthouder met reinigingsspons
  • soldeerbout
  • handleiding

Productomschrijving

Set soldeerstation met geïntegreerde laboratoriumvoeding + toebehoren

Het Stamos Soldering S-LS-1 soldeerstation is het ideale apparaat voor het solderen en repareren van verschillende elektrische apparaten, maar ook voor printplaten, vertinnen, metalen onderdelen en nog veel meer. Het 3-in-1 soldeerstation, bestaande uit een soldeer- en heteluchtstation en een gebruiksvriendelijke laboratoriumvoeding, is geschikt voor nauwkeurig solderen en desolderen bij professioneel gebruik.
Het krachtige soldeerstation is uitgerust met 75 watt en een soldeerbouttemperatuurbereik van 200 - 480 °C en zorgt ervoor dat de soldeerbout snel opwarmt. Snelle warmteoverdracht tijdens het soldeerproces zorgt voor solide soldeerverbindingen en efficiënt werken.
Met een werktemperatuur van 100 - 480 °C en een luchtstroom tot 120 liter per minuut is het 650 watt heteluchtpotlood ideaal voor delicate taken zoals het werken met elektronische componenten (DFP, SOP, QFP, BGA, SOJ , SOT). De borstelloze ventilator en een geïntegreerd verwarmingselement genereren een constante stroom hete lucht, waarvan de intensiteit in acht standen kan worden ingesteld. Dit betekent dat het heteluchtpotlood op nog meer manieren kan worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het verwijderen van lijm of droge verf.
Direct aan het 3-in-1 station is een houder bevestigd voor het opbergen van het heteluchtpotlood. De set heeft ook een aparte soldeerbouthouder met een geïntegreerde spons. De planken zorgen voor veilig en comfortabel werken. De geïntegreerde spons wordt gebruikt om de soldeerbout tijdens en na het solderen schoon te maken - wat de kwaliteit van de soldeerpunten blijvend ten goede komt.
De gebruiksvriendelijke laboratoriumvoeding (0-30V, 0-5A DC) met geïntegreerde DC-voeding zorgt voor een constante stroomvoorziening. De stroom en spanning kunnen nauwkeurig worden ingesteld met behulp van hoogwaardige armaturen, die op elk moment eenvoudig kunnen worden gecontroleerd op de LED-displays. Bovendien kunnen via de laboratoriumvoeding twee externe apparaten tegelijkertijd worden gevoed.
Het S-LS-1 soldeerstation is uitgerust met een breed scala aan accessoires in de premium set. Dit omvat een groot aantal verschillende soldeerpunten en heteluchtsproeiers, die nog nauwkeuriger werken in verschillende werkgebieden mogelijk maken. De bijbehorende loeplamp verbetert ook de soldeerresultaten voor bijzonder fijne en kleinschalige projecten. Bovendien maken andere gebruiksvoorwerpen zoals de soldeerpincet, de componentlifter of de desoldeervlecht (1,5 m spoel) het dagelijkse werk gemakkelijker en verbeteren ze de soldeertechniek.
Het soldeerstation is voorzien van een ESD-functie en wordt geleverd met een veiligheidsstekker. Deze kabel is essentieel om het apparaat te aarden en dus goed te laten functioneren. De ESD-functie beschermt het apparaat tegen elektrostatische ontladingen en zorgt zo voor een absoluut veilig gebruik.
Het elektrische gereedschap met zijn compacte ontwerp is ook geschikt voor gebruik op kleine werkoppervlakken. Dankzij de hoogwaardige afwerking en een veilige draagbeugel is het station zeer eenvoudig te transporteren en op te bergen.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Kunnen andere apparaten tijdens het solderen met het soldeerstation worden opgeladen?

Ja, volg de instructies in de gebruikershandleiding.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht