Trustpilot
NL
(30) Reviews

Item: EX10050117

|

Model: AIRCLEAN 7G-WL

Ozongenerator - 7.000 mg/h - 100 W

€ 79,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 75,05
5+
10%
€ 71,10
10+
15%
€ 67,15
Op voorraad
GRATIS LEVERING ca. donderdag 26 september
Laagsteprijs garantie
ulsonix
Belangrijkste kenmerken
  • krachtige ozonproductie van 7.000 mg/u om hardnekkige geuren te verminderen
  • nauwkeurige timer met 120 min werking of continue functie
  • wasbaar, gemakkelijk verwijderbaar filter
  • kosteneffectief door laag stroomverbruik
  • compact, robuust en gemakkelijk te vervoeren
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Igor Kvietok 2 maanden geleden

Ozongenerator 100W

Snelle levering, het werkt, ik heb het tot nu toe in mijn auto gebruikt.

Technische details

Materiaal
Roestvrij staal
Gepoedercoat staal
Kleur
Wit
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
100
Ozonsterkte [mg/h]
7000
Timer - Tijdsduur
Omhoog 120min
Grootte filterpatroon [mm]
125 x 125
Geluidsvermogen
75 dB
Ventilator
170 m³/h
Afmetingen (LxWxH)
23.5 x 18 x 21.3 cm
Gewicht
2.8 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
29 x 25 x 27 cm
Verzendgewicht
3.4 kg

Bezorgpakket

  • Ozongenerator AIRCLEAN 7G-WL
  • stroomdraad
  • informatiebord
  • handleiding

Productomschrijving

Ozongenerator - 7.000 mg/u - 100 W

De Ulsonix AIRCLEAN 7G-WL ozongenerator helpt je om sterke geuren in ruimtes effectief te neutraliseren. Ook muffe luchtjes als gevolg van overstromingen of brand kunnen worden bestreden met het AIRCLEAN 7G-WL ozonapparaat. Ozonapparaten worden gebruikt voor kamer- en gebouwrenovatie en voor de sanering van de kamerlucht. Ze worden voornamelijk gebruikt in autowerkplaatsen, in de hotellerie, in afval- en sanitaire ruimtes, maar ook tegen de geur van sigaretten of dieren in voertuigen of boten.

Let op: Alleen professionele gebruikers met kennis van het gebruik van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) kunnen ozongeneratoren bestellen en gebruiken.

Slecht kamerklimaat? – de ozongenerator van ulsonix zorgt voor schone lucht

De ozongenerator heeft een ozonvermogen van 7.000 mg per uur en is daardoor in staat om nare geurtjes snel en effectief te verwijderen. Met behulp van de ventilator wordt de ozon gelijkmatig in de ruimte verdeeld. Zelfs schadelijke schimmelsporen kunnen uit de lucht worden verwijderd, mensen met allergieën kunnen worden verlicht en de gezondheid wordt bevorderd.
De ozonmachine heeft drie verschillende standen. In de Hold-modus werkt het apparaat continu, waarbij de continue werking niet langer mag zijn dan 12 uur. De ventilator en ozonplaten zijn in werking en het indicatielampje brandt. Als de timer is ingesteld, wordt het apparaat geactiveerd volgens de geselecteerde tijd. Voor de luchtreiniging kunt u een duur van maximaal 120 minuten kiezen. Als de ingestelde tijd is verstreken, schakelt het apparaat zichzelf uit. In de uit-modus zijn alle functies uitgeschakeld.
Het luchtfilter dat aan de achterkant van de behuizing is bevestigd, zorgt voor een effectieve reiniging van de aangezogen lucht en voorkomt dat er vuil in de behuizing komt. Indien nodig kan het filter zonder gereedschap worden vervangen en gewassen voor verder gebruik.
Met een vermogen van 100 watt is het apparaat bijzonder energiezuinig en daardoor zeer voordelig. Hij reinigt maar liefst 50 m³ in slechts tien minuten. Omdat de kamers om gezondheidsredenen tijdens de reiniging niet mogen worden betreden, is een bijbehorend waarschuwingsbord voor de deurknop bij de levering inbegrepen. Het netsnoer is verwisselbaar voor meer flexibiliteit.
De compacte en lichtgewicht behuizing is gemaakt van gepoedercoat staal. Dit maakt het bijzonder robuust en kan zelfs in sterk vervuilde ruimtes worden gebruikt zonder daarbij te beschadigen. Het is natuurlijk ongevoelig voor ozon en daarom bijzonder geschikt voor dit type luchtzuivering. De ozongenerator is uitgerust met een handvat voor eenvoudig transport en de rubberen voetjes zorgen ervoor dat hij overal stevig staat.
Hoe gebruik ik veilig ozon? Ozon mag alleen worden gebruikt in afgesloten ruimtes waar geen mensen of (huis)dieren zijn. Na behandeling met ozon mag een ruimte pas na 2 uur weer worden betreden. Het moet dan minimaal 30 minuten worden gelucht. Adem ozon nooit rechtstreeks op het apparaat in en ozon mag alleen worden geproduceerd in overeenstemming met de grootte van de kamer. Zorg ervoor dat er zich geen ontvlambare gassen of explosieve stoffen in de buurt van de ozongenerator bevinden. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u met ozon gaat behandelen en volg alle veiligheidsinstructies zorgvuldig op.
Ontdek hoe effectief ozon is in het bestrijden van bacteriën en schimmels! Onderzoek uitgevoerd door de Poolse staatsgezondheidsinspectie (Sanepid) heeft aangetoond dat het proces dat wordt uitgevoerd met de ulsonix ozongenerator een uitstekende aanvulling is op traditionele desinfectiemethoden en biologische verontreiniging verwijdert, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Download PDF

Beoordelingen en recensies

4.9

Gebaseerd op30 reviews

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Ozongenerator 100W

Snelle levering, het werkt, ik heb het tot nu toe in mijn auto gebruikt.

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Het apparaat is geweldig

Ik heb het begrepen. Mooi, goede kwaliteit. Werkt perfect. Ik kan het alleen maar aanbevelen.

Toon de originele review

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Ozongenerator - 7.000 mg per uur - 100 W - Werkt verrassend goed

Het werkt goed en heeft de geuren uit een oud, onhygiënisch huis vrijwel volledig verwijderd. Ik heb het niet aangedurfd om hem continu te laten draaien, maar heb een timer ingesteld zodat hij afwisselend 2 uur liep en een pauze van 2 uur nam. Al met al een goede koop, vooral voor de prijs.

Toon de originele review

3 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

4 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Super handig om je huis na de winter op te frissen. ik raad aan

Toon de originele review

5 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Werkt 100% zoals verwacht.

Ik heb een gebruikte caravan gekocht die al 5 jaar stilstaat zonder te worden gebruikt, hij rook van binnen en we vonden een ozongenerator - 7.000 mg per uur - 100 W online. Supersnelle levering, en na gebruik ruikt de caravan van binnen weer als nieuw. Bedankt voor een goed product en voor de snelle en professionele service van uw online team.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Ozongenerator - 7000 mg

Dit is precies de apparatuur die ik had verwacht, probleemloze service en snelle levering. Ik hoop dat het mij lang van dienst zal zijn.

Toon de originele review

6 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Czech Republic

Ozongenerator - 7.000 mg

snelle levering, de generator werkt perfect, gemakkelijk te gebruiken, we gebruiken hem regelmatig voor het hele appartement

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo United Kingdom

auto en airconditioning schoonmaken

Industriële luchtreiniger - 7.000 mg/u - 94 W werkte ongeveer 50 minuten en zorgde voor de onaangename geur in de auto. Ik ben blij dat ik dit product heb gekocht, ik zal het binnenkort in mijn huis in individuele kamers gebruiken. Ik raad dit merk aan, je krijgt een goede garantie op het product en een geweldige klantenservice.

Toon de originele review

Veelgestelde vragen

Zijn er tests die de effectiviteit van ozonbehandeling met ulsonix-apparaten bevestigen?

Ja, we hebben de resultaten van tests uitgevoerd door de Poolse staatsinspectie voor sanitair (Sanepid), die de ulsonix-apparaten in augustus 2020 heeft onderzocht. Deze tests bevestigden dat ozonbehandeling biologische verontreinigingen kan verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare en gemakkelijk te missen plaatsen.

Kunnen ozongeneratoren ook in kantoren worden gebruikt of kunnen ze daar de techniek aantasten?

De generatoren kunnen gebruikt worden in kantoren. Er is geen gevaar voor de technologie. Tijdens het schoonmaken mogen er echter geen personen in de kamer aanwezig zijn.

Hoe lang gaat het luchtfilter mee? Kan het onder water worden schoongemaakt?

Dit is afhankelijk van de gebruiksfrequentie en de omstandigheden waaronder het apparaat wordt gebruikt. Het filter kan onder water worden gewassen, maar moet daarna goed worden afgedroogd.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht