Trustpilot
NL
(4) Reviews

Item: EX10050436

|

Model: TURBOCLEAN MINI

Snoerloze nat-droog stofzuiger - 150 W - 10 L

€ 59,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 56,05
5+
10%
€ 53,10
10+
15%
€ 50,15
Niet op voorraad
Laagsteprijs garantie
ulsonix
Belangrijkste kenmerken
  • Flexibel - snoerloze nat/droogzuiger met 10 l capaciteit en krachtige oplaadbare batterij met een werktijd van 14 min met een oplaadtijd van 1,2 h
  • mobiel - compact ontwerp met een laag gewicht, een robuuste draaggreep en vier 4 wielen met een diameter van 40 mm
  • krachtig - borstelloze motor met 150 W en 10,5 kPa voor grondige reiniging
  • betrouwbaar - combinatie van HEPA en sponsfilter vangt zelfs de kleinste deeltjes op
  • Veelzijdig - in gebruik, door natte en droge werking en twee vermogensniveaus
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Anoniem vorig jaar

Over het geheel genomen kan ik de mobiele accustofzuiger aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een praktisch en efficiënt schoonmaakhulpmiddel voor renovatiewerkzaamheden. Het heeft mijn werk eenvoudiger gemaakt en is een onmisbaar hulpmiddel in mijn gereedschapskist geworden.

Technische details

Materiaal
ABS
PVC
PP
Staal
Kleur
Zwart
Geel
Spanning [V]
230
Vermogen [W]
150
Luchtstroom [l/min]
1860
Bedrijfstijd
14 min.
Lengte telescoopbuis [cm]
43-168
Beschermingsklasse IP
IPX4
Wielen
Ja
Blazer
Ja
Handgreep
Ja
Filters inbegrepen
Ja
Inhoud
10 l
Vacuümgraad
10.5 kPa
Lengte van de zuigslang
1.68 m
Afmetingen (LxWxH)
40 x 26 x 26 cm
Gewicht
4.2 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
44 x 32 x 28 cm
Verzendgewicht
5.2 kg

Bezorgpakket

  • Nat-droog stofzuiger TURBOCLEAN MINI
  • Telescoopbuis
  • Joint nozzle
  • Borstel
  • Batterij + adapter
  • HEPA-filter + sponsfilter
  • 4 wielen

Productomschrijving

Veelzijdig en duurzaam: de snoerloze nat-droogzuiger van ulsonix

Of het nu gaat om het schoonmaken van de auto, het leegmaken van een afvoer of het opzuigen van water uit een verstopte vaatwasser: de snoerloze nat-droogzuiger van ulsonix helpt je met bijna elke uitdaging in het huishouden, de garage of de werkplaats. Het kleine vermogenswonder overtuigt met een klein formaat, duurzame prestatiewaarden en de beste reinigingsresultaten.

Slimme reinigingsapparatuur vindt u in de rubriek industriële benodigdheden van ulsonix!

De snoerloze industriële stofzuiger biedt u ondanks zijn handige afmetingen een grote capaciteit van 10 l. De krachtige oplaadbare accu zorgt voor 14 min krachtige werktijd na slechts 70 min opladen. De borstelloze motor garandeert niet alleen een langere levensduur en een compacter ontwerp, maar ook een krachtig 150 W vermogen dat een luchtstroom produceert van 1860 l/min met een zuigkracht van 10,5 kPa. De snoerloze natzuiger scoort dus met prestatiewaarden die niet onderdoen voor de modellen met snoer. 

Stel de lengte van de flexibele slang in tussen 0,42 en 1,68 m voor comfortabel gebruik. Zo kunt u zelfs de meest ingewikkelde of moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk bereiken. Met een 20 cm lang spleetmondstuk en een driehoeksborstel beschikt u over twee verwisselbare opzetstukken om alle gangbare schoonmaakklussen met het beste resultaat uit te voeren. Je bent net zo flexibel in het instellen van de zuigkracht, waarvoor je twee niveaus tot je beschikking hebt.

De nat- en droogzuiger heeft een geavanceerd filtersysteem bestaande uit een HEPA-filter en een extra sponsfilter. Hoewel dit grotere vuildeeltjes opvangt, bevrijdt de fijne structuur van het HEPA-filter de lucht van de kleinste zwevende deeltjes zoals pollen, fijnstof of mijteneitjes. Tegelijkertijd kunt u het filter gemakkelijk met een borstel reinigen en de reinigingsprestaties van uw industriële stofzuiger gedurende een lange periode behouden.

Met zijn compacte afmetingen en lage gewicht van slechts 4.2 kg is de industriële stofzuiger ideaal voor mobiel gebruik en voor stofvrij werken met boormachines of andere apparatuur. U kunt de industriële stofzuiger aan het stevige handvat dragen of achter u aan trekken op vier lichtlopende wielen met een diameter van 40 mm om energie te besparen.

Met de snoerloze nat- en droogzuiger van ulsonix industrial supplies kiest u voor een kwaliteitsproduct. Naast de nauwkeurige afwerking en de resistente materialen zorgt het waterdichte ontwerp (IPX4) voor veiligheid en een betrouwbare bescherming van de binnenkant van de snoerloze stofzuiger. Tegelijkertijd werkt de borstelloze motor efficiënter dan klassieke universele motoren, omdat het ontbreken van koolborstels in de motor geen extra wrijving of onnodige warmte veroorzaakt. Hoge acculooptijden, onderhoudsvrij gebruik en een lange levensduur zijn de bijbehorende voordelen.

Beoordelingen en recensies

4.3

Gebaseerd op4 reviews

Sorteer op :

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

Over het geheel genomen kan ik de mobiele accustofzuiger aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een praktisch en efficiënt schoonmaakhulpmiddel voor renovatiewerkzaamheden. Het heeft mijn werk eenvoudiger gemaakt en is een onmisbaar hulpmiddel in mijn gereedschapskist geworden.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo Germany

De mobiele accustofzuiger is een waardevolle hulp gebleken bij mijn renovatiewerkzaamheden! Deze kleine stofzuiger is gewoon geweldig en overtrof mijn verwachtingen. Wat mij het meeste indruk heeft gemaakt, is de veelzijdigheid ervan. Het werkt niet alleen op droge oppervlakken, maar kan ook gemakkelijk natte chaos aan. Dit is erg handig als u verbouwingen in huis uitvoert en snel gemorst materiaal moet opzuigen.

Toon de originele review

vorig jaar Gepubliceerd op Expondo France

Een kleine, autonome water-stofstofzuiger voor een redelijke prijs die zijn beloftes waarmaakt. - Perfect voor kleine schoonmaakbeurten na het werk en voor het schoonhouden van een klein terras of de randen en omgeving van een zwembad. - Debiet iets laag voor bladeren of grote bloemblaadjes.

Toon de originele review

vorige maand Gepubliceerd op Expondo Finland

Er is geen opmerking geplaatst.

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht