Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10250799

|

Model: ACENDER 1.0

Borduurmachine - 67 steken en 72 borduurpatronen - 2 frames - touch LCD

€ 659,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 626,05
5+
10%
€ 593,10
10+
15%
€ 560,15
Niet op voorraad
Laagsteprijs garantie
Uniprodo
Belangrijkste kenmerken
  • Eenvoudig: u bedient de borduurmachine intuïtief met uw vinger of pen via een groot LC-display
  • creatief – combineer de 67 steken en 72 borduurpatronen van de borduurmachine om unieke ontwerpen te creëren of upload uw eigen patronen via een USB-stick
  • uitgebreid - borduurnaaimachine met automatisch inrijgen, automatisch knoopsgat, achteruitnaaien, automatisch snijden, spiegelen van patronen, geïntegreerde letters, figuren, randen en nog veel meer. M.
  • veilig – dankzij de draadbreuksensor voor de boven- en onderdraad bereik je met de borduurmachine altijd een perfect steekpatroon
  • groot - dankzij het borduurraam van 10 x 23,5 cm kun je de borduurmachine voor beginners en professionals gebruiken om bijzonder grote projecten te maken
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Frequentie [Hz]
50/60
Materiaal
Roestvrij staal
Plastic
Kleur
Wit
Scherm
LCD
Spanning [V]
100-240
Framemaat [mm]
100 x 100 / 100 x 235
Steekbreedte [mm]
7
Vermogen [W]
45
Geheugen
67 steekpatronen / 72 borduurpatronen
Rotatie [°]
1 - 360
Rotatiesnelheid [tpm]
Borduren: 650 / Naaien: 850
Netsnoer
1.5 m
Steeklengte [mm]
4
Aantal knoopsgaten
10
Afmetingen (LxWxH)
56.5 x 34.5 x 35 cm
Gewicht
7.65 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
46 x 38.5 x 42 cm
Verzendgewicht
10.4 kg

Productomschrijving

Creatief borduren gemakkelijk gemaakt: uw borduurmachine met 67 steken en 72 borduurpatronen

Met de AGENDER 1.0 borduurmachine van Uniprodo kunt u allerlei naaiprojecten verfraaien. Of het nu gaat om mooie randen, figuren of andere decoratieve elementen op kleding, gordijnen en kunstprojecten, de borduurmachine is uiterst veelzijdig dankzij de geïntegreerde patronen en het grote geheugen.

Hoge prestaties van Uniprodo: naaimachine voor het borduren van talloze patronen

Gebruik de aanraakbediening om de gewenste steek of het gewenste patroon voor borduren te selecteren. Basisinstellingen zoals steeklengte en -breedte regel je intuïtief met je vinger of de meegeleverde stylus. Op het grote LC-display kunt u uw instellingen in de gaten houden en patronen en steekreeksen verfijnen, roteren of spiegelen. Dankzij de eenvoudige bediening is de borduurmachine geschikt voor zowel beginners als professionals.

De borduurnaaimachine beschikt over 67 verschillende steken en 72 voorgeprogrammeerde borduurpatronen. Gebruik ze creatief en combineer ze om unieke ontwerpen te creëren. Via de USB-poort kunt u uw eigen patronen uploaden, bewerken en op het gewenste formaat borduren. De machine wordt geleverd met twee borduurramen in verschillende maten: 10 x 10 cm en 10 x 23,5 cm. Hierdoor kunt u zowel kleine projecten als grote ontwerpen maken.

Perfecte naden dankzij de draadbreuksensor en vele praktische functies

Geen gemiste steken meer: ​​de draadbreuksensor meldt direct of de boven- of onderdraad breekt. Dit betekent dat u weet wanneer u moet ingrijpen om de draadspanning, draad of soortgelijke foutbronnen te corrigeren en een perfect steekpatroon te creëren. Naai maximaal 10 verschillende knoopsgaten. De borduurmachine wordt gecompleteerd met vele praktische functies: automatisch afsnijden, onderdraad opwinden, foutalarm, 10 talen, automatisch inrijgen, LED-verlichting, patronen vergroten en roteren, snel en langzaam naaien en nog veel meer. m. Met het voetpedaal kunt u de snelheid van de machine nauwkeurig regelen en heeft u beide handen vrij om de stof te geleiden.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht