Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX10250820

|

Model: UNI_PT_03

Familietent - 3 kamers - Oxford-stof / glasvezel

€ 319,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 303,05
5+
10%
€ 287,10
10+
15%
€ 271,15
Niet op voorraad
Laagsteprijs garantie
Uniprodo
Belangrijkste kenmerken
  • Ruim - tent voor meerdere personen met twee slaapgedeeltes en een gemeenschappelijke ruimte om te spelen, eten en ontspannen
  • Overdekt – familietent met beschutte ingang die dienst doet als veranda
  • Weerbestendig: de Oxford-stof is duurzaam en houdt regen betrouwbaar weg van de binnenkant van de kampeertent
  • Praktisch - raam met dak waar de regen betrouwbaar van afstroomt, zodat je ook bij slecht weer zonder vocht in de tent kunt ventileren
  • Transporteerbaar – er is ruimte voor de tent en accessoires in de meegeleverde draagtas
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Materiaal
Fiberglas
Oxford-stof
Kleur
Grijs
Oranje
Waterdicht materiaal
Ja
Aantal compartimenten
3
Afmetingen (LxWxH)
615 x 332 x 230 cm
Gewicht
19.15 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
74.5 x 30 x 28 cm
Verzendgewicht
20.55 kg

Productomschrijving

Thuis in de natuur in een familietent met veel privacy

Geniet van ontspanning tijdens het kamperen. In de grote familietent van Uniprodo vindt u bescherming tegen weer en wind en voldoende ruimte om u prettig te voelen. Met twee aparte slaapkamers biedt de tent toevluchtsoorden voor rustige uurtjes en privacy voor reizigers. In de gemeenschappelijke ruimte kunt u samen uitstapjes plannen, koken en eten, belangrijke spullen opbergen of gezellig genieten als het regent.

In de Uniprodo-tent is er zelfs als het regent frisse lucht

De drie kamers van de tent kunt u flexibel gebruiken wanneer u ze nodig heeft: als ontspanningsruimte voor kinderen en volwassenen, als speel- of eetruimte en nog veel meer. m. De overdekte entree kunt u gebruiken als opslagruimte of als veranda waar u de avonduren doorbrengt. In de grote tent geniet je dankzij de klamboes van een goede nachtrust en ben je beschermd tegen insecten en nieuwsgierige wilde dieren. Een bijzonder hoogtepunt: de ramen zijn bedekt. Hierdoor kunt u ook op regenachtige dagen gemakkelijk ventileren zonder dat er water in de familietent binnendringt.

De tent is ideaal voor kamperen in de natuur en onder ongunstige omstandigheden, omdat hij is gemaakt van waterdichte Oxford-stof. Het materiaal beschermt tegen regen, wind, zon en lage temperaturen, zodat je ook op koelere dagen een gezellige beschutting kunt vinden. Daarnaast is hij erg duurzaam, waardoor je lang plezier hebt van de tent. U kunt de kampeertent met alle accessoires in de meegeleverde draagtas verpakken om ruimte te besparen en hem comfortabel naar de gewenste locatie te dragen. Dankzij het compacte formaat berg je de tas gemakkelijk op in de auto of neem je hem mee als bagage op reis.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht