Trustpilot
NL
(1) Review

Item: EX10250764

|

Model: UNI_BG_02

Grill met roker - staal - 2 planken

€ 149,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 141,55
5+
10%
€ 134,10
10+
15%
€ 126,65
Op voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 23 september
Laagsteprijs garantie
Uniprodo
Belangrijkste kenmerken
  • Stabiel - grill met roker gemaakt van robuust staal voor duurzaamheid
  • Onderhoudsvriendelijk – de houtskoolgrill is eenvoudig schoon te maken en op te bergen
  • Praktisch – roker met grill en rooster vlak bij de vloer en twee uitklapbare planken voor gegrild voedsel, bestek enz.
  • Nauwkeurig – nauwkeurige temperatuurregeling op de houtskoolgrill dankzij de geïntegreerde thermometer en twee ventilatiekleppen
  • Mobiel – dankzij de 2 wielen is de grillwagen gemakkelijk te verplaatsen
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Kim Jørgensen 2 maanden geleden

fin lille-grill

iets slechter dan de beste, deze grill is moeilijk in elkaar te zetten en de set mist bouten en moeren, hij ziet er vrij groot uit op de foto maar is niet voor meer dan twee personen te gebruiken, we zijn echter tevreden met het formaat zoals we zijn slechts twee individuen!

Technische details

Materiaal
Gepoedercoat staal
Kleur
Mat zwart
Grilloppervlak [cm]
42 x 31.5
Wielen
Ja
Werkt op batterijen
Nee
Aantal rollen
2 Pc
Afmetingen (LxWxH)
50 x 109 x 94 cm
Gewicht
15.73 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
40 x 55.5 x 28 cm
Verzendgewicht
17.45 kg

Productomschrijving

Roken, grillen, genieten: de mobiele grill met roker voor hete grillavonturen

Houd jij van sappige steaks, gegrilde groenten met een rokerige noot en vers knoflookstokbrood? Dan is de grill met roker iets voor jou! De houtskoolgrill zorgt voor gevarieerde barbecue-avonden buiten en maakt de bereiding van smakelijke en heerlijke gerechten mogelijk. Of je nu van geroosterde of gerookte smaken houdt, dankzij de afsluitbare kamer kun je een grote verscheidenheid aan gerechten tot in de perfectie bereiden. De eenvoudige bediening en vele handige functies maken de houtskoolgrill de ideale keuze voor culinaire avonden in de tuin, kamperen, picknicken in het park, barbecuefeesten, festivals of zelfs bij sportevenementen en andere buitenevenementen.

Vurig en precies getemperd: uw houtskoolgrill

De grill beschikt over een geavanceerd luchtcontrolesysteem waarmee je de optimale grilltemperatuur regelt. In de deksel van de smoker zit een thermometer ingebouwd, zodat je de temperatuur altijd in de gaten kunt houden. Aan de zijkanten van de vrijstaande grill zitten kleppen die zorgen voor een optimale luchttoevoer. Met een praktische handslinger aan de voorzijde kunt u de hoogte van het rooster aanpassen en zo eenvoudig de temperatuur regelen.

Als je veel grilt, heb je ander keukengerei nodig. Deze plaats je eenvoudig op de twee brede planken die zich aan de zijkant van de smoker met grill bevinden. Of het nu gaat om barbecuetangen, aluminiumfolie, borden of heerlijke barbecuespiesjes - het opklapbare rek biedt voldoende ruimte voor het belangrijkste keukengerei. In het onderste gedeelte van de grillwagen vind je bovendien een royale opbergruimte voor houtskool, grillaanstekers etc. Daarnaast beschikt de BBQ-grill over een grote kap die je met een brede handgreep kunt openen en sluiten. Hierdoor heb je toegang tot het grillrooster om vis, vlees en groenten handig op het vuur te plaatsen. Of je sluit de kap en geeft je eten een heerlijk rookaroma.

Gemakkelijk op te zetten en schoon te maken

Het reinigen van de grill met smoker is net zo eenvoudig als het bedienen ervan. Het model is gemaakt van duurzaam staal. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en geeft de houtskoolgrill een hoge mate van stabiliteit. De smoker met grillwagen is geschikt voor alle seizoenen. Mocht je het model toch opbergen, dan kun je de grill dankzij de twee grote wielen gemakkelijk in de schuur of naar een overdekte opbergplek rollen.

Beoordelingen en recensies

4.0

Gebaseerd op 1 review

Sorteer op :

2 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

fin lille-grill

iets slechter dan de beste, deze grill is moeilijk in elkaar te zetten en de set mist bouten en moeren, hij ziet er vrij groot uit op de foto maar is niet voor meer dan twee personen te gebruiken, we zijn echter tevreden met het formaat zoals we zijn slechts twee individuen!

Toon de originele review
De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht