Trustpilot
NL
Geen Reviews Wees de eerste om dit product te beoordelen

Item: EX20250104

|

Model: UNI_UMBRELLA_2SQ250BO

Tweedehands Zweefpararsol - bordeaux - vierkant - 250 x 250 cm - draaibaar

Gebruikt product
Onze fabrieksseconden zijn over het algemeen gerenoveerde klantretouren of voormalige display-items. De producten kunnen cosmetische gebreken hebben, maar zijn technisch onberispelijk. Zoals gebruikelijk bieden wij het normale recht van teruggave en garantie.
€ 99,00
Prijs inclusief 21% btw.
Qty
Korting
Per item
3+
5%
€ 94,05
5+
10%
€ 89,10
10+
15%
€ 84,15
Lage voorraad
GRATIS LEVERING ca. maandag 30 september
Laagsteprijs garantie
Uniprodo
Belangrijkste kenmerken
  • Scherm van duurzaam polyester van 180 g / m2 biedt veel schaduw
  • Een scherm met een diameter van 250 cm creëert schaduw in een groot gebied
  • Veilige bescherming tegen UV-straling door UPF-factor 50+
  • Draaibaar en daardoor gemakkelijk aan de stand van de zon aan te passen
  • Slimme, ruimtebesparende constructie met hangende paal – eenvoudige montage en stevige stand
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

Technische details

Vorm
Rond
Materiaal
Aluminium
Polyester
Staal
Kleur
Bordeaux
Materiaaldichtheid [g/m²]
180
UPF waarde
50+
Paaldiameter [mm]
45X64
Aantal ribben
8
Diameter ribben [mm]
12X18
Afmetingen luifel [mm]
2500 X 2500
Staafdiameter [mm]
20X40
Kantelbaar
Ja
Met voet
Ja
UV-bestendig
Ja
Waterdicht materiaal
Nee
Afmetingen (LxWxH)
303.5 x 242 x 260 cm
Gewicht
16.6 kg
Verzendafmetingen (LxWxH)
189 x 33.5 x 16 cm
Verzendgewicht
18.7 kg

Bezorgpakket

  • Zweefparasol UNI_UMRELLA_2SQ250BO
  • Gebruiksaanwijzing

Productomschrijving

Zweefparasol - bordeaux - rond - Ø 250 cm - draaibaar

Deze zweefparasol uit het tuin- en handwerkassortiment van Uniprodo beschermt u tegen hitte en UV-straling terwijl u zich op het terras en in de tuin ontspant. 
Deze ronde bordeaux kleurige zweefparasol zorgt met een diameter van 250 cm voor een groot schaduwgebied die u tegen hitte, zonnebrand en beschermt. Dankzij het tijdloze design, de hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking is deze ruimtebesparende, aan de wand te monteren zweefparasol ook een uitnodigende blikvanger.
Naast een heerlijke plaats om af te koelen, biedt deze waterdichte zweefparasol ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, die met name in de zomer gevaarlijk kunnen zijn. Met een UPF-beschermingsfactor van 50+, worden meer dan 98% van alle UV-stralen afgeweerd. Zo kunt u in de schaduw van de zweefparasol zorgeloos genieten van een hapje en een drankje, zonder dat u zich zorgen hoeven te maken over uw huid.
Dankzij het innovatieve rotatiesysteem kan de zweefparasol 360 graden worden gedraaid om het schaduwgebied aan de stand van de zon aan te passen. Dit is net zo eenvoudig als het open- en dichtklappen van het scherm met de handzwengel.
De zweefparasol is een bijzonder ruimtebesparende en intelligente manier om zich tegen de zon te beschermen. Het frame kan direct tegen de wand en naast de tafel worden geplaatst. De parasol zweeft over het gewenste gebied. Op deze manier worden ook plekken aan tafels zonder parasoluitsparingen tegen de hitte beschermd – en dat zonder dat uw zicht belemmerd wordt of er ruimte op tafel wordt ingenomen. De zwevende constructie zorgt er bovendien voor dat de zwengel en het rotatiesysteem gemakkelijker bereikbaar zijn.
Deze zweefparasol biedt uw gasten veel schaduw in de brandende zomerhitte dankzij het stevige polyester met een dichtheid van 180 g / m2. Het materiaal heeft een hoge trek- en scheursterkte, is duurzaam, UV-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Zowel de constructie als het materiaal overtuigen door hun bijzonder lange levensduur en stabiliteit - zelfs in ongunstige omstandigheden. De lichte standpaal met de afmetingen 45 x 64 mm is gemaakt van stevig aluminium. De hangende paal, de stutten en de basis van de parasol zijn gemaakt van stevig staal en ontworpen voor gebruik buitenshuis.
De zweefparasol kan op elke locatie met een stevige ondergrond worden geplaatst. Hiervoor zijn gaten in de stalen voet gemaakt, om met behulp van schroeven het scherm op de gewenste plaats vast te zetten. Nog meer stabiliteit en flexibiliteit garanderen de juiste platen voor de parasolvoet, die u als accessoire bij expondo kunt kopen. De bovenkant van het scherm is voorzien van een ontluchting; zo geraakt lichte wind niet onder het scherm.

Beoordelingen en recensies

Sorteer op :

Veelgestelde vragen

Is het eenvoudig om de zweefparasol op te bouwen? En is alles inbegrepen in de levering, wat ik daarvoor nodig heb?

Het opbouwen van de zweefparasol is niet ingewikkeld en intuïtief. In de levering vindt u alles wat u nodig hebt voor de montage. Platen voor de parasolvoet, voor nog meer stevigheid, kunnen apart worden aangeschaft.

Gaat de zweefparasol lang mee?

De stevige polyesterstof met een dichtheid van 180 g / m2 is van zeer hoge kwaliteit. De constructie is bovendien zeer stabiel. Met de koop van deze zweefparasol schaft u een zeer duurzaam product aan.

Kan ik de parasolstandaard overal neerzetten?

De parasolvoet is gemaakt van staal en kan stevig op alle harde ondergronden met schroeven worden vastgezet. Nog steviger staat deze met de bijpassende platen voor parasolvoeten van Uniprodo.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht